Ειδικός

Classifieds Menu

Πληροφορίες:
E-mail: Ναυσικά Σαμαλίδου
: 697 951 3816
: Διονυσίου Εφέσου 7, Αθήνα
Ιστοσελίδα: Link
Περιγραφή:
Ναυσικά Σαμαλίδου, Διπλωματούχος της Συστημικής Αναπαράστασης κατά Bert Hellinger, Hellinger Sciencia, Berchtesgarden. Ολιστική Προπονήτρια, Ganzheitliche Coaching Akademie, Frankfurt. Ψυχολογικός Σύμβουλος, Paracelsus Schule, Tübingen. Reiki κατά Mikao Usui

E-mail:
​contact@ikojenia.com​
Ιστοσελίδα:
http://ikojenia.gr/​

Στην πολύχρονη πείρα μου ως Βιομηχανικός Σύμβουλος Marketing στο εξωτερικό και στη Συστημική Αναπαράσταση οφείλω το ότι εδώ και τώρα πραγματοποιώ το όνειρό μου. Μετά από αμέτρητες συναντήσεις και εμπειρίες με ανθρώπους, συνειδητοποίησα ότι η παρουσία προβλημάτων είναι κάτι πολύ ανθρώπινο κι αποτελεί ταυτόχρονα ένα κομμάτι της ζωής μας.

Προσωπικά αυτό έμαθα να το βλέπω ως διαδικασία ανάπτυξης μέσω της Συστημικής Αναπαράστασης. Αυτό με δίδαξε σε δύσκολες καταστάσεις ν’ αναρωτιέμαι τι σχέση έχουν αυτά με μένα ή ποια ήταν η συμμετοχή μου στην εμφάνιση του προβλήματος. Εδώ έμαθα ότι πολλά είναι ασυνείδητα κρυμμένα στο οικογενειακό σύστημα και μόνο μέσω του προσωπικού μου πρόβληματος μπορούν να φανερωθούν.

Είναι μια φιλοσοφία ζωής, που μας βοηθάει ν’ αναλαμβάνουμε ευθύνη για τη δική μας ζωή, παρατηρώντας τα προβλήματα από μια άλλη οπτική γωνία, για να ενεργήσουμε ανάλογα. Διότι:

«Η δύναμη ρέει από τις ρίζες»
Το έχουν δει 1910 φορές.

Newsletter

"Ο δρόμος για να ανακαλύψεις τον καλύτερο σου εαυτό"

InspireYourLife.gr_Οδηγός Ευζήν

Βρείτε μας στο Facebook.

X Αν θέλετε κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook