Μαρμελάδα βατόμουρο

Ιουνίου 09, 2016

Εύκολη και νόστιμη μαρμελάδα για όλες τις ώρες!

Τα υλικά

1 κιλό βατόμουρα πλυμένα καλά
1 κιλό ζάχαρη στέβια (θα βρείτε εδώ)
2 κούπες νερό
Μισή κουταλιά της σούπας λεμόνι

Εκτέλεση

Στην κατσαρόλα μας κάνουμε μία στρώση από τα βατόμουρα και  συνεχίζουμε με μία στρώση στέβια, συνεχίζουμε με στρώσεις βατόμουρων και στέβιας εναλλάξ με όλα τα υλικά μας.
Ρίχνουμε το νερό και βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Όταν πάρει βράση θα βγάλει αφρούς, τους αφαιρούμε με ένα κουτάλι.
Βράζουμε μέχρι να πήξει η μαρμελάδα βατόμουρο, μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε στέβια η λίγο νερό ανάλογα με την πόση υγρασία υπάρχει στα βατόμουρα μας.
Όταν η μαρμελάδα μας πήξει και είναι έτοιμη προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και την φυλάσσουμε όσο είναι ζεστή σε δοχεία που έχουμε αποστειρώσει βράζοντας τα σε νερό.

Απολαύστε την στα γλυκά σας ή ακόμη και σκέτη!

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sign up for Inspire Your Life

"Ο δρόμος για να ανακαλύψεις τον καλύτερο σου εαυτό"

* = required field

Shop Now