Μπισκότα με τζίντζερ (ginger cookies) χωρίς αλεύρι

Ιουνίου 15, 2016

Aπό τις διαιτολόγους – διατροφολόγους, Διαμαντοπούλου Ελεάνα & Λέκκα Ελένη

 

Υλικά

1 κούπα γάλα αμυγδάλου (ή άλλο φυτικό γάλα)

1/2 κούπα βρώμη 2 κουταλιές της σούπας χαρουπάλευρο

1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο

1/2 κουταλάκι τζίντζερ σε σκόνη 1 κουταλιά της σούπας στέβια (θα βρείτε εδώ)

κάρδαμο, κανέλα, βανίλια σε σκόνη (ή 1/2 κουταλάκι εκχυλισμα βανίλιας)

 

Εκτέλεση

 

1. Χτυπάμε στο multi το λιναρόσπορο με ελάχιστο νερό μέχρι να γίνει ένα κολλώδες μείγμα.

2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας μαζί με το λιναρόσπορο.

3. Πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε και στρώνουμε στο ταψί.

4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 περίπου λεπτά.

 

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sign up for Inspire Your Life

"Ο δρόμος για να ανακαλύψεις τον καλύτερο σου εαυτό"

* = required field

Shop Now