Ειδικός

Classifieds Menu

Πληροφορίες:
E-mail: Νικόλας Ουρανός
Ιστοσελίδα: Link
Περιγραφή:
Ο Νικόλας Ουρανός, δραστηριοποιείται σήμερα ως Ειδικός Σχέσεων, Ομιλητής και Best Seller Συγγραφέας.

Είναι ο εμπνευστής και ο ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων, όπου μαζί με τους guests συνεργάτες του, εκπαίδευσαν πάνω από 800 ανθρώπους για να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. www.acadimiasxeseon.gr

Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική.

Αρθρογραφεί για τα θέματα των σχέσεων στο περιοδικό Shape , στο περιοδικό Miss Glitter και στα διαδικτυακά portals inspireyourlife.gr και queen.gr και singleparent.gr.

Εμφανίζεται τηλεοπτικά, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στις εκπομπές: “Στα Καλά Καθούμενα” στο Κανάλι “Ε”, “Ανοιχτή Γραμμή” στο Sigma Tv Κύπρου, “Πάρτε Θέση” στην Tv 100 Θεσσαλονίκης, “Στο Κόκκινο” στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης και ραδιοφωνικά στην “Ζωή.gr” στον ΣΚΑΪ 100,3.

Στα πλαίσια της επικοινωνίας του έχει εμφανιστεί επίσης, στον Alpha Tv και στο Tv Creta ενώ ραδιοφωνικά στον Alpha 989, στο ΒΗΜΑ FM και το ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ.

Κυκλοφορεί στο ITunes το πρώτο του ηλεκτρονικό βιβλίο, με τίτλο: «Τα 10 πιο Συνηθισμένα Λάθη που Γίνονται σε Μια Σχέση», το οποίο είναι και διαθέσιμο ΔΩΡΕΑΝ από το site του www.nikolasouranos.com

Επίσης είναι ο συν-συγγραφέας του bestseller βιβλίου: “Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι”

Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου. Γνώρισε την πατρότητα στο πρόσωπο της κόρης του Μαριλένας.

Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka.

Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητα μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας “ολόκληρο”.

Βρείτε και ακολουθήστε τον Νικόλα :

nikolasouranos.com

www.agapitora.gr

facebook.com/nikolasouranos

twitter.com/NikolasOuranos

Στο instagram: http://instagram.com/nikolasouranos

Email: info@nikolasouranos.com

Skype: nikolas.ouranos

Γίνε συνδρομητής στο κανάλι του Νικόλα στο ΥouTube που έχει ήδη περισσότερα από 10.000 views: https://www.youtube.com/user/NikolaosOuranos
Το έχουν δει 4236 φορές.