Κάνε το 2017 την καλύτερή σου χρονιά!

Δεκεμβρίου 29, 2016

Το ξέρεις πως αξίζεις να έχεις την καλύτερή σου χρονιά — θα την ζήσεις όμως στο 2017;

Η ομιλία του business coach Σάκη Σεραφείμ υπόσχεται να σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις με επιτυχία τις προκλήσεις της νέας χρονιάς, αλλά κι όλες όσες άφησε πίσω του το 2016.

Έχοντας βοηθήσει πλήθος ανθρώπους στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή, ο Σάκης Σεραφείμ μπορεί να σου δώσει αυτό που θα κάνει στο 2017 τη θετική διαφορά η οποία θα αλλάξει το τοπίο, αλλά και τους κανόνες του παιχνιδιού, για σένα. Μια συναρπαστική χρονιά μπορεί να σε περιμένει — και το αν τελικά θα την ζήσεις είναι στο χέρι σου!

Μεταξύ άλλων θα μάθεις:

-> ότι αξίζεις ένα καλύτερο παρόν, κι ένα φωτεινότερο μέλλον.

-> πώς να κερδίσεις αυτοεκτίμηση, και πώς να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες και την ηττοπάθεια

-> πώς να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, και να κάνεις το 2017 μια συναρπαστική χρονιά!

Πού: 3ο InspireYourLife Forum by MoneyShow, Athens Hilton, αίθουσα Θάλεια ΙΙ, επίπεδο πισίνας

Πότε: Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, 20:00 – 22:00

Είσοδος: ελεύθερη

Εισηγητής: Σάκης Σεραφείμ – Business Coach

* * * * * * * * * * * *

Όσοι παρευρεθούν στην παρουσίαση στο Χίλτον θα μπουν στο τέλος της ομιλίας σε κλήρωση και 2 τυχεροί θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ από τρεις ωριαίες προσωπικές συνεδρίες από τον business coach Σάκη Σεραφείμ.

* * * * * * * * * * * *

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Σάκης Σεραφείμ είναι επιτυχημένος business coach, σύμβουλος επιχειρήσεων και πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα μάρκετινγκ & μάνατζμεντ. Διετέλεσε Υπεύθυνος Λύσεων (δηλ. ο επικεφαλής υπεύθυνος οικονομικός σύμβουλος) στην εκπομπή τού Alpha «Για Λογαριασμό Σας» (με παρουσιαστή τον Νίκο Σαμοΐλη).

Σήμερα βοηθά με την προσωπική του συμβουλευτική δεκάδες επιχειρηματίες να κάνουν τη διαφορά σε ένα αντίξοο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, και μέσω των εξειδικευμένων εισηγήσεών του σε ανοιχτά και ενδοεταιρικά σεμινάρια βοηθά εκατοντάδες ανθρώπους κάθε χρόνο. Δείτε το κανάλι του στη διεύθυνση www.youtube.com/user/SakisSerafeim

 

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>