Άσκηση απελευθέρωσης από το Φόβο

Μαρτίου 27, 2016

Απόσπασμα από το βιβλίο της Louise Hay «Έλκεις αυτό που δηλώνεις» – Εκδόσεις Η Δυναμική της Επιτυχίας

Καθώς διαβάζεις αυτή την άσκηση, πάρε μια βαθιά εισπνοή και, με την εκπνοή, άφησε κάθε ένταση να φύγει από το σώμα σου. Νιώσε το κεφάλι, το μέτωπο και το πρόσωπο σου να χαλαρώνουν. Το κεφάλι σου δε χρειάζεται να είναι σφιγμένο για να διαβάσεις αυτές τις σελίδες.

Νιώσε τη γλώσσα, το λαιμό και τους ώμους σου να χαλαρώνουν. Νιώσε την πλάτη, το στομάχι και την κοιλιά σου να χαλαρώνουν. Ανέπνεε ήρεμα καθώς χαλαρώνεις τις γάμπες και τα πέλματα σου.

Νιώθεις κάποια αισθητή διαφορά στο σώμα σου από τη στιγμή που άρχισες να διαβάζεις την προηγούμενη παράγραφο; Σε αυτή τη χαλαρή, άνετη κατάσταση, πες στον εαυτό σου: «Είμαι πρόθυμος να απελευθερώσω. Απελευθερώνω τώρα όλη την ένταση. Απελευθερώνω όλο το φόβο. Απελευθερώνω όλο το θυμό. Απελευθερώνω όλη την ενοχή. Απελευθερώνω όλη τη θλίψη. Απελευθερώνω τους παλιούς μου περιορισμούς. Απελευθερώνω και γαληνεύω. Συμφιλιώνομαι με τον εαυτό μου. Συμφιλιώνομαι με τη διαδικασία της ζωής. Είμαι ασφαλής».

Κάνε αυτή την άσκηση δύο-τρεις φορές. Επανέλαβέ την κάθε φορά που έρχονται στην επιφάνεια δύσκολες σκέψεις. Χρειάζεται κάποια εξάσκηση μέχρι να γίνει αυτή η διαδικασία αναπόσπαστο μέρος του εαυτού σου. Όταν εξοικειωθείς με αυτή την άσκηση, μπορείς να την κάνεις οπουδήποτε, οποτεδήποτε, θα μπορείς να χαλαρώνεις εντελώς σε οποιαδήποτε περίσταση.

πηγη

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>