Ένας Ήρεμος Νους σε Ταραγμένους Καιρούς

Αυγούστου 25, 2016

Είστε προσκεκλημένοι σε μια ιδιαίτερη βραδιά με την Sister Jayanti η οποία θα μοιραστεί την εμπειρία πολλών χρόνων στην πρακτική του διαλογισμού, με τη μέθοδο της Raja Yoga. Μια μέθοδο που ενσωματώνει το διαλογισμό στην καθημερινότητα και δίνει στο νου και στην καρδιά ευεξία, ανεξάρτητα από τα γεγονότα και τις καταστάσεις της ζωής.

Δήλωση συμμετοχής ή πληροφορίες

- 210 867 1551

~είσοδος ελεύθερη~

Η σελίδα στο facebook

Η Sister Jayanti είναι Διευθύντρια Ευρώπης και Μ. Ανατολής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Brahma Kumaris. Ταξιδεύοντας σε περισσότερες από 120 χώρες, διακηρύσσοντας την αξία του διαλογισμού και της πνευματικότητας, εκπροσωπεί την Οργάνωση στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη. Συμμετέχει στις διασκέψεις του ΟΗΕ και άλλων διεθνών φορέων πάνω σε ποικιλία θεμάτων. Η Sister Jayanti βλέπει ότι η διάβρωση των πνευματικών αξιών είναι η κύρια αιτία της κρίσης που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα σε όλα τα επίπεδα.

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>