Ένα μήνυμα δύναμης και αγάπης από την Dadi Janki

Μαΐου 01, 2013

Photo from http://www.soulcerer.com/


Επί σειρά ετών έχουν γίνει συζητήσεις για τα χρόνια που ζούμε και τί πρέπει να γίνει ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα γεγονότα που εξελίσσονται στον κόσμο αποκαλύπτουν καταστάσεις που συμβαίνουν ξαφνικά δημιουργώντας φόβο, ανησυχία και θλίψη, καταστάσεις στις οποίες, αν θέλουμε να ανταπεξέλθουμε, πρέπει να καταναλώσουμε πολλή ενέργεια.

Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα που δεν ταιριάζει στον άνθρωπο. Πως μπορούμε όμως να γίνουμε άτομα με αυτοκυριαρχία ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους αυτούς που υποφέρουν;


H Dadi Janki (
spiritual leader, Joint Administrative Head of the Brahma Kumaris) δίνει την απάντησή της με ένα μήνυμα δύναμης και αγάπης:

inspire_Janki

photo from Brahma Kumaris

1. Δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε πάρα πολύ. Πρέπει απλώς να δημιουργούμε ένα υψηλό εσωτερικό πεδίο αγάπης, αλήθειας και πίστης και την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά.

2. Για να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο πεδίο, απλά χρειάζεται να θυμόμαστε δύο πράγματα: ξεχνάμε το παρελθόν και επαναπροσδιορίζουμε το μέλλον. Ξεχνάμε σε τέτοιο βαθμό σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτε.

3. Δε χρειάζεται να επεκταθούμε στα λάθη ή την ταλαιπωρία του παρελθόντος. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Τα χαρακτηριστικά μας θα πρέπει να μας αποκαλύπτουν ένα καλύτερο μέλλον που δίνει ελπίδα στους άλλους.

4. Μαθαίνουμε να έχουμε υπομονή στις σκέψεις και τα λόγια μας. Είμαστε σιωπηλοί. Έχουμε ειρήνη μέσα μας. Και το σωστό θα συμβεί από μόνο του. Η σιωπή στέλνει δονήσεις που μας φέρνει πιο κοντά στους στόχους μας.

5. Οπουδήποτε και αν είμαστε, είμαστε ευχαριστημένοι και ο καθένας ας μείνει ευχαριστημένος μαζί μας. Αυτή είναι η προσφορά του ανθρώπου.

Ας θυμόμαστε αυτά τα πράγματα και ας γεμίζουμε τον εαυτό μας με δύναμη, έτσι ώστε να αποτελούμε έναν απέραντο διακομιστή ενέργειας στις ψυχές του κόσμου.Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>