Ακαδημία σχέσεων Online

Αυγούστου 01, 2014

Μια συγκλονιστική και πρωτόγνωρη εμπειρία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, σε επικοινωνιακό, οργανωτικό αλλά κυρίως σε εκπαιδευτικό και διαπροσωπικό επίπεδο. 

Ο Νικόλας Ουρανός  είναι ένας από τους τέσσερις ειδικούς της ”Ακαδημίας Σχέσεων” που μοιράστηκαν ζωντανά την σκηνή, μαζί με τη διεθνή ομιλήτρια Τζιλ Δούκα, την sex editor Ειρήνη Χειρδάρη και την relationship coach & strategic interventionist Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη, με τις οποίες μέσα από ειδικές ασκήσεις, παραδείγματα καθώς και διάλογο με το κοινό δώσαμε λύσεις σε θέματα που απασχολούν όλους μας καθημερινά.

Αν δεν καταφέρατε να παρακολουθήσετε τα live σεμινάρια της Ακαδημίας Σχέσεων, τα μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια σε video και audio συνοδευόμενα και από τις διαφάνειες των παρουσιάσεών τους ξεκίνησαν να πωλούνται από την ιστοσελίδα  www.acadimiasxeseon.gr  σε super τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή ήχου και video τα σεμινάρια στο κινητό, στον υπολογιστή ή στο tablet σας και να επωφεληθείτε από τις πολύτιμες γνώσεις.

Περισσότερα από 180 άτομα παρακολούθησαν τα διαδραστικά σεμινάρια της Ακαδημίας Σχέσεων, τα οποία ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Public Συντάγματος.

Δες: www.acadimiasxeseon.gr

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>