Αναζωονητικό ρόφημα καφέ με τσίνσενγκ!

Ιανουαρίου 17, 2014

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα φρέσκο φλιτζάνι K -Link Arabica Coffee 5-1. Το ευχάριστο άρωμά του είναι αρκετό για να σας “ξυπνήσει” και να σας δώσει ενέργεια! 

Απολαύστε τα οφέλη και την υπέροχη γεύση του καφέ K -Link Arabica Coffee 5-1, γνωρίζοντας ότι πίνετε κάτι θρεπτικό για το σώμα σας με μία πραγματικά απολαυστική γεύση!

O καφές K -Link Arabica Coffee 5-1 είναι κατασκευασμένος από ένα μοναδικό μείγμα που περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας κόκκους καφέ Arabica, εκχύλισμα ginseng και εκχύλισμα Ganoderma.

 

Ganoderma

To Ganoderma είναι γνωστό ως ο βασιλιάς των βοτάνων και είναι πλούσιο σε:

1. Πολυσακχαρίτες – βοηθούν στην πρόληψη κατά του καρκίνου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι αντι- οξειδωτικά, συμβάλλουν στον καθαρισμό του παχέος εντέρου και τη μείωση της χοληστερόλης .

2. Τριτερπένια - απλά λιπίδια, που είναι γνωστό ότι μειώνουν τη χοληστερόλη, δρoυν ως στεροειδή για την ενίσχυση των ορμονών του σώματος και την αύξηση της αντίστασης του οργανισμού, βελτιώνουν τα επίπεδα της γλυκόζης, είναι αντιαλλεργικά και ενδυναμώνουν το συκώτι .

3. Αδενοσίνη – βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει το νευρικό σύστημα και τις λειτουργίες του εγκεφάλου, ενεργοποιεί και αναστέλλει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων.

4 . Οργανικό γερμάνιο - βελτιώνει την οξυγόνωση των κυττάρων και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

Ginseng

Το Ginseng είναι ένα προϊόν που δημιουργεί στον οργανισμό αντίσταση κατά του στρες.

1 . Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

2. Αναζωογονεί και υποβοηθάει στην ανάρρωση από την αδυναμία.

3. Δίνει σφρίγος και ζωτικότητα.

 

Θα αισθανθείτε εγρήγορση, ζωντάνια και πλήρη αναζωογόνηση μετά την κατανάλωση μιας κούπας K -Link Arabica Coffee 5-1 με το υπέροχο άρωμά του θα ευχαριστήσει τη γεύση σας και θα ανανεώσει τη διάθεσή σας. Ένα ρόφημα για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ζωντάνια!

 

Οδηγίες χρήσης:

Πάρτε ένα φακελάκι K -Link Arabica Coffee 5-1, ανακατέψτε το καλά με ζεστό νερό (150 ml) και είναι έτοιμος!

Καταναλώνοντας από 1 φακελάκι K -Link Arabica Coffee 5-1 το πρωί και 1 φακελάκι το απόγευμα, θα ενισχύσετε την ερωτική σας διάθεση και ζωτικότητα!Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;