Αναπτύσσοντας μια θεραπευτική εργασία με τον Hiroyuki Miyazaki στην Αθήνα

Δεκεμβρίου 15, 2015


Ξεκινήστε τη χρονιά σας με ένα νέο εκπληκτικό σεμινάριο από τον Ιάπωνα ειδικό Hiroyuki Miyazaki για την ανάπτυξη της εργασίας σας ως θεραπευτές!

«Αλλάζοντας τον εαυτό μας μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο και να βοηθήσουμε πολλούς. Όντας στο θεϊκό μονοπάτι της ζωής μας, φέρνουμε αφθονία τόσο σε εμάς όσο και στους άλλους. Ευθυγραμμίστε τις ενέργειές σας με την αποστολή της ψυχής σας και βοηθήστε στην αφύπνιση της Γης», λέει ο Hiro.

Με εμπειρία σε περισσότερες από 1.000 θεραπευτικές επιχειρήσεις, θα μοιραστεί μαζί σας διάφορες βασικές στρατηγικές που δημιουργούν μια κρίσιμη διαφορά στην αγορά των θεραπειών. Καθοδηγώντας σας βήμα-προς-βήμα θα κατανοήσετε τη δυναμική της αγοράς στην περιοχή/χώρα σας, ώστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες και να δημιουργήσετε τη στρατηγική και το σχέδιο δράσης που θα ξεκινήσει και θα αναπτύξει τη δική σας επιχείρηση.

Σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα χρησιμοποιηθεί τόσο η λογική όσο και η διαισθητική προσέγγιση για την ευθυγράμμιση σώματος – νου – πνεύματος, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη χαρά και την αφθονία κατά τη διαδικασία εκπλήρωσης του σκοπού σας.

Τα θέματα του σεμιναρίου περιλαμβάνουν:
•Τάσεις στην αγορά θεραπευτών και οι ευκαιρίες.
•Γιατί το κάνεις αυτό; (Αποστολή, όραμα, πελάτες, ευκαιρίες).
•Μοντέλο Θεραπευτικών Υπηρεσιών (συνδυασμός υπηρεσιών για τη δημιουργία βιωσιμότητας και ανάπτυξης).
•Βασικές ιδέες (Υπηρεσίες / Μάρκετινγκ / Πωλήσεις / IT / Άλλα).
•Ρύθμιση στόχου και προγραμματισμός δράσης.
•Πώς να συνεχίσω.

«Το κλειδί της ύπαρξης μιας βιώσιμης ανάπτυξης περιλαμβάνει την πνευματική σύνδεση και καθοδήγηση από το Δημιουργό και τη γνώση για το πώς να διευθύνετε μια επιχείρηση.», επισημαίνει ο Hiro.

Προ-απαιτούμενα: Κανένα

Ημερομηνίες & Ώρες: 8 – 10 Ιανουαρίου 2016 (3 ημέρες), καθημερινά 10:00 – 18:00.

Εισηγητής: Hiroyuki Miyazaki (το σεμινάριο διεξάγεται στα αγγλικά με ελληνική μετάφραση)

Ο Hiroyuki Miyazaki είναι εκπρόσωπος της τεχνικής ThetaHealing στην Ιαπωνία και προπονεί επαγγελματίες από το 2008. Ο Hiro έχει βοήθησε περισσότερους από 1000 ανθρώπους να βρουν τον σκοπό της ζωής τους ως θεραπευτές και τους έχει στηρίξει ώστε να ξεκινήσουν/καλλιεργήσουν τη δική τους θεραπευτική επιχείρηση. Αυτός είναι και ο λόγος που η τεχνική ThetaHealing έχει γίνει η πιο δημοφιλής θεραπευτική μέθοδος στη χώρα του.

Συμμετοχή : € 530

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Divani Caravel

Για πληροφορίες εγγραφής και πληρωμής επικοινωνήστε μαζί μας στο thetacosmos@gmail.com

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>