Αναστασία Βανδώρου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc

Ονομάζομαι Αναστασία Βανδώρου και γεννήθηκα στο Κόνκορντ Νιου Χαμσαϊρ των ΗΠΑ. Σε ηλικία 12 ετών μετακόμισα αρχικά στην Κεφαλονιά και στην συνέχεια το 2003 στην Αθήνα όπου ξεκίνησα τις σπουδές μου στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Συνέχισα τις σπουδές μου στο ίδιο πανεπιστήμιο, στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Εφαρμοσμένης Διαιτολογίας – Διατροφής» με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή.

Το 2007 έως και το 2009 ήταν μια πολύ δημιουργική περίοδος καθώς ήμουν επιστημονική συνεργάτης του Εργαστηρίου Διατροφής και Κλινικής Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Συμμετείχα σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων και στην συγγραφή επιστημονικών ανακοινώσεων για διάφορα συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

Από το 2010 έως και σήμερα έχω εργαστεί και συνεχίζω να εργάζομαι τόσο σε χώρους αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής όσο και σε χώρους ιατρικής περίθαλψης και υγείας. Ο κάθε χώρος μου έχει προσφέρει πολύτιμες γνώσεις αλλά και εμπειρία που με έχουν βοηθήσει στην εξέλιξη του επαγγέλματος μου. Κατά καιρούς έχω κάνει κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις και έχω αρθρογραφήσει σε διάφορα περιοδικά αλλά και στον τύπο.

Τον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να τον αφιερώνω στην οικογένεια αλλά και στους φίλους μου και όποτε μπορώ πάω ταξίδια για να δίνω μια τονωτική ένεση στην ζωή αλλά και στο πνεύμα μου!

Αυτό που με εμπνέει είναι η επαφή με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και η δυνατότητα να τους βοηθάω να αλλάξουν τρόπο ζωής. Ευτυχώς αυτό το καταφέρνω καθημερινά μέσα από την δουλειά μου! Είναι σπουδαίο να μπορείς να είσαι δίπλα στον άλλον στην προσπάθειά του και να του μεταδίδεις θετική ενέργεια και γνώσεις που τον βοηθούν στην υγεία, στο σώμα αλλά και στο πνεύμα!

Πιστεύω πάρα πολύ στην δύναμη της ισορροπημένης διατροφής… εξάλλου τα αποτελέσματα των ανθρώπων που έχουμε συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια το αποδεικνύουν και αποτελούν για μένα μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης!Τελευταία Άρθρα: