Ανοιχτή πρόσκληση: Γνωρίστε τη νέα εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής και προληπτικής ιατρικής

Οκτωβρίου 04, 2018

Γνωρίστε τη νέα εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής και προληπτικής ιατρικής  για τη γρήγορη και ανώδυνη επαναφορά του ανθρώπινου οργανισμού στη φυσιολογική του λειτουργία με φυσικά μέσα.

Η αξιοποίηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων & η πολυετής επιστημονική έρευνα και εφευρέσεις,  οδήγησαν σε συσκευές υψηλής τεχνολογίας  για την πρόληψη και βελτίωση της Υγείας, της Ομορφιάς & της Ευεξίας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Βασική μέθοδος επίτευξης όλων αυτών, είναι ο Βιοσυντονισμός.

Ο Βιοσυντονισμός  παρέχει στον οργανισμό  εξαιρετικά αποτελέσματα σχετικά με τον προσδιορισμό της αιτίας, την αποκατάσταση, την πρόληψη και την ευεξία.

Σας προσκαλούμε την Κυριακή στις 10 π.μ. – 3 μ.μ. σε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση Βιοσυντονισμού  υπό την αιγίδα του “BUSINESS PROCESS TECHNOLOGIES”στο ξενοδοχείο Titania, Πανεπιστημίου 52 στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το ρόλο του Βιοσυντονισμού  σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, ομορφιάς, αντιγήρανσης, πρόληψης  και για ό,τι συσχετίζεται με την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Βιοσυντονισμό και τις νέες προηγμένες συσκευές του δείτε εδώ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν το πλεονέκτημα να δεχτούν ένα δωρεάν διαγνωστικό ενεργειακό test με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού. 
 
Αναφέροντας ότι είστε προσκεκλημένοι του InspireYourLife.gr  έχετε μετέπειτα έκπτωση 5% στην περίπτωση συνεργασίας σας.
 
Οποιαδήποτε απορία, σχετικά με την σύγχρονη μέθοδο του Βιοσυντονισμού θα λυθεί από ειδικούς επαγγελματίες  κατά την διάρκεια της παρουσίασης.

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή εδώ
☎️Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
694.22.61.807
210.980.22.39
????Η είσοδος για το κοινό είναι  ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
➡️Χώρος διεξαγωγής: 
Ξενοδοχείο Titania στον ημιόροφο.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>