Ανοιχτό εργαστήριο στο πλαίσιο του 1ου Μαραθώνιου Coaching : “Η οικογένεια μου και εγώ. Δημιουργώντας αρμονικότερες σχέσεις”

Μαΐου 25, 2016


Την Παρασκευή 3 Ιουνίου από τις 12 το πρωί έως τις 9 το βράδυ πραγματοποιείται στο INNOVATHENS με ελεύθερη είσοδο το “ICF Coachathon: 1ος Μαραθώνιος Coaching για Καλύτερη Ζωή”.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ελληνικό Chapter της Νο1 Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (http://icfgreece.org) σε συνεργασία με  τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS (innovathens.gr).
 
Στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης στις 12.00 έως τη 13.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό εργαστήριο με θέμα “Εγώ και η οικογένειά μου. Δημιουργώντας αρμονικότερες σχέσεις”.

Το εργαστήριο έχει ως σκοπό να υποστηρίξει όσους συμμετέχουν, ώστε να δημιουργήσουν το όραμα μιας ομορφότερης οικογενειακής ζωής και να τους προσφέρει γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες και ένα βασικό σχέδιο δράσης, ώστε να το υλοποιήσουν.

Μέσα από διαδραστικές ασκήσεις και θεωρητικές προσεγγίσεις θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε πώς να επικοινωνείτε αυθεντικότερα και να συνεργάζεστε αποτελεσματικότερα, διαχειριζόμενοι τις συγκρούσεις, τις διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες των μελών της οικογένειας σας, ώστε να είστε σε θέση να δημιουργήσετε χαρά, ευημερία και μια αρμονικότερη συνύπαρξη σε ένα από τους πιο καίριους τομείς της ζωής όλων μας.

Εισηγήτρια: Στέλλα Γαμβρέλλη,
Δικηγόρος, LL.M. Eur., Μ.Δ.Ε.
Διαπ. Διαμεσολαβήτρια Υ.Δ.Δ.Α.Δ. – Συντονίστρια Διαλόγων
Personal, Executive & Team Coach  – Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων  

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε  στο http://www.gamvrelli.gr/omilies/.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>