Ανυψώνω τον εαυτό μου επιλέγοντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής!

Οκτωβρίου 04, 2013

Image by rosettasister.wordpress.com

Όλοι μας έχουμε την ελεύθερη επιλογή και βούληση να ζήσουμε  με όποιο τρόπο επιλέξουμε… Ο Θεός είναι αμερόληπτος, είναι μόνο καθαρή αγάπη. Αν θέλουμε να καθίσουμε στον καναπέ και να τρώμε αλμυρά πατατάκια όλη την ημέρα… ο Θεός θα συνεχίσει να μας αγαπά, δεν έχει σημασία τί κάνουμε,  αλλά θα πληρώσουμε στο φυσικό μας σώμα τις συνέπειες της συνεχιζόμενης πατατοφαγίας με επιπλέον λίπος, έλλειψη ενέργειας, κατάθλιψη και μια συνολική αίσθηση του ότι κάτι δεν πάει καλά, το οποίο πιθανότατα θα οδηγήσει σε ασθένεια και αρρώστια.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τον καθένα μας να καταλάβουμε πως ό, τι καταναλώνουμε έχει μια συνείδηση / μια μορφή ενέργειας, και θα προσελκύσει “σαν” κραδασμούς και καταστάσεις της συνείδησης μας, την αντίστοιχη δόνηση  άμεσα. Θυμηθείτε, τα πάντα είναι ενέργεια, “τα πάντα”! Ως εκ τούτου… το αλκοόλ ονομάζεται «οινό – πνευμα» για αυτόν τον λόγο. Ο καπνός κουβαλάει τη δική του συνειδητότητα! Πέρα από κάθε φαρμακευτικό φάρμακο που παίρνουμε, τα τρόφιμα που τρώμε, ό,τι σκεφτόμαστε κλπ, έχουν τη δική τους συνειδητότητα και ενέργεια.

Η προσωπική μου γνώμη είναι πως «τίποτα» θα πρέπει να εισπνέεται στους πνεύμονες, και αυτό περιλαμβάνει και τα ναρκωτικά. Είναι εντελώς αφύσικο και επιβλαβές για την ευημερία μας να εισπνέουμε τον καπνό στα πνευμόνια μας, ανεξάρτητα από το εάν η ουσία είναι φυσική ή όχι. Οι πνεύμονες μας παρέχουν οξυγόνο στο σύστημα μας και στο αίμα μας, καθώς και γύρω από την περιοχή της καρδιάς μας, η οποία είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο για την Ανάληψη και την πνευματική Φώτισή μας.

Οι πνεύμονες δημιουργούν μια Ιερή ανάσα και μας συνδέουν με την ψυχή και το πνεύμα μας μέσα από αργές, βαθιές, ρυθμικές αναπνοές και υγιείς πνεύμονες. Η βαθιά αναπνοή είναι ένα ουσιαστικό μέρος του μετασχηματισμού και της μεταμόρφωσής  μας.

Το σώμα χρειάζεται να ανέβει σε δονήσεις, έτσι ώστε η ψυχή να μπορεί να ενεργοποιηθεί, ο Eαυτός-Θεός δε θα κατέβει στο σώμα έως ότου το σώμα είναι έτοιμο να χειριστεί τις πολύ υψηλές δονήσεις του Εαυτού-Θεού.

Ισορροπημένη διατροφή (όχι νευρωτική), σε συνδυασμό με ισορροπημένα συναισθήματα και σκέψεις θα βοηθήσει στην ανύψωση της δόνησης των σωμάτων μας μαζί με τις πνευματικές πρακτικές (η σκέψη προηγείται της πράξης).

Εγώ προσωπικά δε βλέπω τίποτα κακό με το να πινεί κάποιος κάθε τόσο ένα ή δύο ποτήρια κρασί και έτσι να  ευλογεί και να δίνει τις ευχαριστίες του για τα σταφύλια,  τη γη και για τους  αγρότες που το δημιούργησαν.

Ωστόσο, αν πίνουμε  πολύ, τρώμε μη ισορροπημένες τροφές, και λαμβάνουμε πολλά φάρμακα (φαρμακευτικά και ψυχοφάρμακα), επιτρέπουμε στον εαυτό μας να μένει σε ένα αγχωτικό περιβάλλον, να κρατά τα αρνητικά τοξικά συναισθήματα και τις σκέψεις, δημιουργώντας “τρύπες” στο αυρικό πεδίο μας (η αύρα του καθενός είναι η προστασία μας από τις εξωτερικές και χαμηλότερες σε δόνηση ενέργειες).

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να ζήσετε τη ζωή σας, όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένα  και να κάνετε επιλογές που θα κάνουν το μυαλό, την ψυχή, το πνεύμα και το σώμα σας να  νιώθει καλά, και ακόμα όταν τα κάνετε χάλια όλα… μην τιμωρείτε  τον εαυτό σας για αυτό. Αυτό απλά θα μειώσει τις δονήσεις σας ακόμη περισσότερο. Μόλις λάβετε γνώση και μάθετε από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε και να φερθείτε διαφορετικά στον εαυτό σας την επόμενη φορά.

Namaste

Pateraki Zinovia\ Yanantin

Spiritual Teacher/Shaman

 


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;