Απολλώνιος: Αρμονία και Φώς Ενεργειακή Μουσική των Ασκληπιείων

Ιουνίου 15, 2015

Λίγα λόγια γνωριμίας με τον Απολλώνιο

Είναι μία παράσταση βασισμένη στην ενεργειακή θεραπευτική Μουσική των αρχαίων Ελληνικών  Ασκληπιείων. Αυτή η Μουσική μορφή είναι παιδί της Κοσμικής Αρμονίας και του Απολλωνείου Φωτός.                                                                                                              

Έχει την δύναμη να μας ταξιδεύει στο θαυμαστό κόσμο των αισθήσεων, εντός της Συμπαντικής Αρμονίας, να μας οδηγεί σε βαθιά χαλάρωση και  να διευκολύνει τον Διαλογισμό και την επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό μας.

Ενεργοποιεί τη μνήμη του αρχέγονου κύτταρου της καρδιάς και του εγκεφάλου,  μας μεταφέρει στα ανώτερα επίπεδα του σύμπαντος στη καρδιά της Αρμονίας,  καθώς σταδιακά επιτυγχάνετε ή προστασία της Υγείας και η Μέθεξη με το Θείον.  Ο Ανθρώπινος νους και το σώμα, λαμβάνει ως αίσθηση μέσω του Ήχου την ύπαρξη της αιωνιότητας που προσφέρει η Συμπαντική Αρμονική ταλάντωση στις ψυχές μας.

Βιώστε και απολαύστε αυτή την υπέροχη μετάβαση και επαφή στα ανώτερα επίπεδα του Σύμπαντος με τους Ήχους της Απολλώνιας  Λύρας στην Αρμονία του ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.      

Tην ίδια μέρα στον ίδιο χώρο, θέατρο Δελφοί Παλλάς,  θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Βασίλη Μανδράκου για το πώς αναγενάται το αμυντικό σύστημα του ανθρώπου  μέσα από την αρμονική ταλάντωση των πρωταρχικών ήχων του σύμπαντος καθώς και η εξωκυττάρια ουσία του Matrix. Από κάτω βάζεις τον υπότιλο

Λίγα λόγια για το Βασίλη Μανδράκο

Σπούδασε διαιτολογία  στην Αθήνα σε ανώτερη κρατική σχολή, ομοιοπαθητική στο  NHS college Natural Health Science επί 3 χρόνια  και άλλα 4 χρόνια μετεκπαίδευση  στο Ινστιτούτο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Αθηνών,    ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΑ στο NHS College,  AYURVEDA με τον dr. Nitιn Agrawal Ινδό γιατρό και κάτοχο κλινικής ιατρικής Ayurveda στο Νέο Δελχί, και managing director θεραπευτικών σκευασμάτων Bliss Ayurveda.

Επί 20 ετίας ασχολείται  στο χώρο της υγείας σε επίπεδο συμβουλευτικής και εφαρμοσμένης διαιτολογίας και συνδυαστικής θεραπείας σε ιατρεία, σε εταιρεία συμπληρωμάτων, δίπλα σε διάσημο κλινικό  διαιτολόγο, δίνοντας διαλέξεις σε ξενοδοχεία, και συνεργασίες με καταστήματα βιολογικών τροφίμων και φαρμακεία.

 Είναι μέλος του Ινστιτούτου Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Αθηνών, μέλος της Ελληνικής Ομοτοξικολογικής – Βιορυθμιστικής Ιατρικής (Bioregulatory Medicine) Θεσσαλονίκης, Ιδρυτικό μέλος για την Ελλάδα του ιδρύματος Dr Rath Foundation Γερμανίας ως Σύμβουλος Κυτταρικής Ιατρικής για την Συμμαχία της Υγείας του Dr Rath.

Πότε: Σάββατο 20/6

Που: θέατρο Δελφοί Παλλάς

Τιμή εισόδου 10 ευρώ 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>