Αυτές είναι οι «θαυματουργές» ασκήσεις για τέλειους γλουτούς!

Δεκεμβρίου 17, 2014

Και ποια γυναίκα δε θέλει να βγει στις παραλίες και να εντυπωσιάσει τους πάντες με τους τέλειους γλουτούς της.

Κάποιες γυναίκες τους έχουν δώρο από τη φύση, ενώ οι υπόλοιπες από εμάς, πρέπει να αφιερώσουμε πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να τους αποκτήσουμε. Κι όμως υπάρχουν ασκήσεις που μέσα σε λίγο καιρό θα μας δώσουν τους γλουτούς που επιθυμούμε!

• Καθίσματα. Είστε όρθια. Τα πόδια σας πρέπει να έχουν άνοιγμα μεγαλύτερο από των ώμων σας. Το κεφάλι κι ο κορμός σας πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένα. Λυγίζετε αργά τα γόνατα, και χαμηλώνετε μέχρι τα δάχτυλα των χεριών να ακουμπήσουν στα πλάγια των παπουτσιών. Παραμένετε ακινητοποιημένη. Τεντώνετε σιγά σιγά τα πόδια και επανέρχεστε στην όρθια στάση. Βαθιά εισπνοή στο κατέβασμα, εκπνοή στην επανοφορά.

• Άρσεις λεκάνης. Είστε ανάσκελα με τα πέλματα στο πάτωμα και τα πόδια λυγισμένα. Ανάμεσα στα γόνατα καλό είναι να έχετε μία πετσέτα αρκετές φορές διπλωμένη. Χέρια ανοιχτά, δεξιά και αριστερά του κορμού. Σηκώνετε ψηλά τη λεκάνη, μέχρι το σώμα να σχηματίσει μία ευθεία γραμμή από τους ώμους μέχρι τα γόνατα. Σφίγγετε τους γλουτούς και παραμένετε ακινητοποιημένη μετρώντας από το 1 ως το 5. Δεν αφήνετε την πετσέτα να γλιστρήσει . Χαμηλώνετε στην αρχική θέση κι επαναλαμβάνετε. Εκπνοή στην ανύψωση, εισπνοή στην επαναφορά.

• Άρσεις ποδιού. Στήριξη σε παλάμες, πήχεις και δάχτυλα ποδιών. Αγκώνες λυγισμένοι και ακριβώς κάτω από τους ώμους. Πόδια ενωμένα. Όλο το σώμα σφιγμένο και ευθυγραμμισμένο από τις πτέρνες μέχρι το κεφάλι.

Διατηρώντας το υπόλοιπο σώμα ακινητοποιημένο, σηκώνετε το ένα πόδι κατευθείαν προς τα πάνω και το κρατάς υπερυψωμένο. Μένετε ακίνητη μετρώντας 998-999-1.000 και κατόπιν το επαναφέρετε. Τελειώνετε τις επαναλήψεις με το ένα πόδι και κατόπιν επαναλαμβάνετε με το άλλο. Εκπνοή κατά την ανύψωση του ποδιού, εισπνοή στην επαναφορά του.                                                                                                        stogiatro.gr

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>