Βίντεο για ανόρθωση και σύσφιξη γλουτών: boost στην εικόνα και την ψυχολογία!

Ιουνίου 12, 2014

Source: Thinkstock

Η σωματική άσκηση εκγυμνάζει  το σώμα, το νου και το πνεύμα, βελτιώνοντας ευρύτερα την ποιότητα ζωής μας. Ποια είναι τα οφέλη της εντατικής άσκησης; Όλοι τα γνωρίζουμε αλλά καλό είναι να τα ξαναθυμόμαστε για να μη χάνουμε τα κίνητρά μας στη γυμναστική δραστηριόητά μας! 

Βελτιώνει τη διάθεση

Η ευχάριστη διάθεση συνδέεται με χημικές ουσίες που εκκρίνονται στον εγκέφαλο και επιδρούν στην ψυχολογική μας κατάσταση. Όταν ασκούμαστε το σώμα μας εκκρίνει νορεπινεφρίνη,  σεροτονίνη και  ντοπαμίνη, οι οποίες ασκούν θετική επίδραση στην ψυχική διάθεση.

Μειώνει το άγχος

Η άσκηση  βοηθά να επικεντρώνουμε τη σκέψη μας για κάποιο χρονικό διάστημα στη γυμναστική και όχι στα προβλήματα με αποτέλεσμα να απαλλασσόμαστε από το άγχος και μακροπρόθεσμα να  έχουμε  μία μειωμένη επίδραση των αγχωτικών παραγόντων στη ζωή μας.

Βελτιώνει την αυτοεκτίμηση

Με το να θέτουμε μικρούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε αυξάνει την αυτοεκτίμηση και την αποτελεσματικότητά μας. 

Τα οφέλη της άσκησης είναι αναρίθμητα, καλό είναι να συμβουλευτείς το γυμναστή σου για να βρεις τη μέθοδο άσκησης που είναι κατάλληλη για εσένα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ  και τα Brazilian μαγιό, θέλουν και Brazilian οπίσθια! Για αυτό πριν εξορμήσεις στην παραλία κάνε τις απαραίτητες ασκήσεις!

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>