Δίωρα σεμινάρια με την Σπείρα της Θετικής Ενέργειας

Φεβρουαρίου 04, 2016

Δίωρα σεμινάρια με την Σπείρα της Θετικής Ενέργειας στο “Εργαστήριον Ευζωίας”, Καρυάτιδων 1, ‘Αγιος Ιωάννης Κνωσσού, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 5.00 μ.μ – 7.00 μ.μ.

Στην καρδιά του χειμώνα, ετοιμάζεται η Σπείρα της Θετικής Ενέργειας να ταξιδέψει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου θα προσφέρουμε ηχοθεραπευτικά και χοροθεραπευτικά βιωματικά σεμινάρια. Σας περιμένουμε με χαρά να πάρετε μέρος σε μια μεγάλη γιορτή χαράς και αυτοβελτίωσης.

Ελάτε να σχηματίσετε τη Σπείρα της Θετικης Ενέργειας και να βιώσετε την αίσθηση της απελευθερωτικής ενέργειας που απορρέει από την επαφή σας με τον βαθύτερο ψυχισμό σας.

Σε συνεργασία με τον Γιάννη Πρινιωτάκη, θα εξερευνήσουμε μαζί το δρόμο που οδηγεί στη σωματική και ψυχική μας ανέλιξη. Με την συμμετοχή σας μπορεί να σχηματιστεί η Σπείρα της Θετικής Ενέργειας και να βοηθήσει όλους μας να φτιάξουμε ένα δυνατό σπειροειδές θεραπευτικό μοντέλο.

Τα προτεινόμενα σεμινάρια γίνονται στο χώρο “Εργαστήριον Ευζωίας”, Καρυάτιδων 1, περιοχή ‘Αγιος Ιωάννης Κνωσσού.

1ο Σεμινάριο: «Απελευθέρωση» ο δρόμος προς την σωματική και ψυχική ανέλιξη, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 5-7μμ.
2ο Σεμινάριο :  Σύνδεση με την καρδιά μέσω ήχου και κίνησης, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 5-7μμ.

Η εισηγήτρια της καινοτόμου χοροθεραπευτικής πρότασης Ιφιγένεια Τσαντίλη και ο ηχοθεραπευτής Γιάννης Πρινιωτάκης σας περιμένουν.  

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6938.146.949

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>