Δεν υπάρχουν αθεράπευτες ασθένειες, παρά μόνο αθεράπευτοι άνθρωποι

Νοεμβρίου 05, 2014

Είναι αναμφισβήτητο ότι οι αθροιστικές επιπτώσεις της εξαιρετικά τοξικής εποχής μας  εξασθενούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και οδηγούν στην εμφάνιση πλήθος συμπτωμάτων και ασθενειών. Δεν υπάρχει μηχανή ή έμβιος οργανισμός που μπορεί να λειτουργεί απεριόριστα χωρίς να χρειάζεται συντήρηση και επισκευή.

Σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν στις προτεραιότητες τους την υγεία και δε θέλουν να καταβάλουν την προσπάθεια και τον αντίστοιχο χρόνο που απαιτεί μία καλή φυσική κατάσταση, έως ότου εμφανισθεί κάποια ασθένεια. Κι όταν εμφανισθεί είτε την αποδέχονται μοιρολατρικά, είτε τρέχουν να την καταπολεμήσουν με κάποια από τις συμβατικές μεθόδους, οι οποίες όμως στην καλύτερη περίπτωση αντιμετωπίζουν μόνο τα συμπτώματα και όχι τις αιτίες, και στην χειρότερη δημιουργούν πολλές άλλες επιπλοκές και συσσωρευτικά προβλήματα μέσα στον οργανισμό.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων θεωρεί ότι η ασθένεια είναι αναπόφευκτη και η προσπάθεια για να κάνουν κάτι και να την προλάβουν ανώφελη. Σύμφωνα όμως με τον Δρ. Τζον Ρ. Κρίστοφερ, παγκοσμίου φήμης βοτανολόγο και φυσιοθεραπευτή, «Δεν υπάρχουν αθεράπευτες ασθένειες, παρά μόνο αθεράπευτοι άνθρωποι». Αθεράπευτοι είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν ανοιχτό μυαλό, ούτε χρόνο, ούτε ενέργεια και επιθυμία να αναζητήσουν τη γνώση και να κάνουν ό, τι χρειάζεται για να ενισχύσουν την εγγενή θεραπευτική ικανότητα του ανθρώπινου σώματος.

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα γνωρίζει πολύ καλά τι ακριβώς πρέπει να κάνει, και συγκεκριμένα πότε, πού, πώς και για πόσο να το κάνει. Ένα ενισχυμένο, πλήρως λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά προστατεύοντας το σώμα και εξαλείφοντας κάθε απειλή για την υγεία και την ευεξία του. Ο δρ Ντένις Χίγκινς (Dennis Higgins) περιγράφει την έμφυτη ευφυΐα που συνοδεύει ένα πλήρως λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα, λέγοντας ότι: «Η έμφυτη ευφυΐα του οργανισμού μας είναι εξ ορισμού ο μόνος κατάλληλος γιατρός για τον άνθρωπο».

Για να ενεργοποιήσουμε αυτή την ευφυΐα το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκπαιδεύουμε συνεχώς τους εαυτούς μας, στηριζόμενοι στις απόλυτες αλήθειες της φύσης. Σήμερα, η «επιβίωση του καλύτερου» τείνει να αντικατασταθεί από την «επιβίωση του αυτοδίδακτου και  εκείνου που διαθέτει κίνητρο».

Υπάρχει πλέον η δυνατότητα για όσους αναζητούν την υγεία να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για το πώς γίνεται η ενίσχυση των κύκλων φυσικού καθαρισμού και αποκατάστασης του σώματος. Το τι τελικά επιλέγουμε ως τρόπο ζωής εξαρτάται από τις προθέσεις μας και το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουμε την υγεία μας.

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>