Δωρεάν Θεραπευτικές Συνεδρίες ScalarPrana

Ιουλίου 07, 2016

Οι μαθητές του ScalarPrana στη Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσαν τη βασική τους εκπαίδευση στη θεραπεία ScalarPrana για Φυσικές Παθήσεις (επίπεδο 2) και είναι έτοιμοι να μοιραστούν μαζί σας τις νέες τους δεξιότητες.

Τι Χρειάζεται να Γνωρίζετε:

  • Δεν είναι απαραίτητο να έχετε προηγούμενη εμπειρία ενεργειακής θεραπείας
  • Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε με ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό πνεύμα
  • Κάθε θεραπευτική συνεδρία διαρκεί περίπου 20-40 λεπτά
  • Το ScalarPrana περιλαμβάνει μόνον τεχνικές χωρίς άγγιγμα

Οι δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες προσφέρονται κάτω από την επίβλεψη του Ιωάννη Μπετσάνη (Authorized Preparatory ScalarPrana Instructor)

Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή του στα στοιχεία επικοινωνίας μας

Τι Μπορείτε να Περιμένετε από μία Συνεδρία ScalarPrana:

Η θεραπευτική συνεδρία ScalarPrana προσφέρει πλήρη αποτοξίνωση και αναζωογόνηση στις αύρες σας.

Το σώμα σας έρχεται σε επαφή με την ενέργεια Scalar που είναι η ενέργεια που δίνει δύναμη, δομή και συνοχή στη βιοενέργεια (πράνα) από την οποία αποτελούμαστε

Είναι μία απόλυτα ασφαλής τεχνική τόσο για το θεραπευόμενο όσο και για το θεραπευτή

Μπορείτε να ζητήσετε από το θεραπευτή σας να επικεντρωθεί στη θεραπεία κάποιας συγκεκριμένης φυσικής σας πάθησης, πόνου, δυσαρμονίας κλπ

Για πιο εξειδικευμένα ζητήματα που σας απασχολούν (ψυχοθεραπεία, νευροθεραπεία, θεραπεία καρκίνου, θεραπεία αυτοάνοσου νοσήματος, κλπ) συζητήστε με τον Ιωάννη Μπετσάνη (Authorized Preparatory ScalarPrana Instructor)

Τι είναι το ScalarPrana;

To ScalarPrana είναι ένα σύστημα ενεργειακής θεραπείας. Η ενεργειακή θεραπεία είναι ένας γενικευμένος όρος για τις θεραπείες που χειρίζονται τα ενεργειακά πεδία και κυκλώματα στο φυσικό ή/και στα λεπτοφυή μας σώματα.

Η Θεραπεία ScalarPrana είναι ένα συμπληρωματικό θεραπευτικό σύστημα που επιδιώκει να αποκαταστήσει την ισορροπία και ακεραιότητα στο σώμα, το νου, και το πνεύμα ενός ατόμου.

Εφαρμόζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και χρησιμοποιεί συνδυασμό δύο συμπαντικών ενεργειών – των Scalar και Πράνα. Η ενέργεια Scalar είναι η θεμελιώδης ενέργεια της δημιουργίας που αντλούμε και απορροφούμε από το πεδίο ενέργειας που ονομάζουμε Σημείο Μηδέν ή Matrix.

Είναι μία υψηλότερου τύπου ενέργεια που δίνει δύναμη, συνοχή, δομή και κατεύθυνση στο Πράνα, που προέρχεται από τον ήλιο και τα άλλα στοιχεία του φυσικού κόσμου.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 | 19:30 – 22:00

Κόστος: Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Minerva Premier (Εγνατίας 44 & Συγγρού 12, Θεσσαλονίκη)

Πληροφορίες:

Golden Unicorn (Ιωάννης Μπετσάνης)

6981 569230 | info@scalarprana.gr | www.scalarprana.gr

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>