Είμαστε Μοναδικοί!

Ιουλίου 27, 2015

Θα μάθετε να εστιάζεστε στο εδώ και τώρα, να ξεστομίζετε την αλήθεια σας, να διεκδικείτε την αλήθεια σας, η οποία μπορεί να σοκάρει τους άλλους ανθρώπους, όμως μαντέψτε αγαπημένοι αυτό είναι κατάλληλο για εκείνους, αυτό και πολύ βέβαια παραπάνω και για σας.

Είναι κατάλληλο να είστε διαφορετικοί από τους άλλους. Μόνο έτσι μπορούμε να βάλουμε τους ανθρώπους να αναλογισθούν και να σκεφθούν, μπορεί όχι με την πρώτη φορά, μπορεί όχι με την δεύτερη φορά, αλλά την τρίτη φορά σίγουρα θα κοιτάξουν και θα δουν πως αυτός ο άνθρωπος χαμογελάει πολύ και βλέπω ότι τα πράγματα στη ζωή του πάνε καλά, μήπως τελικά τότε πριν ένα χρόνο που μου είπε ότι είναι άνθρωπος-άγγελος δεν αστειευόταν, αλλά είναι αλήθεια;

Βεβαίως όμως με την πράξη σας και με την σταθερότητά σας με την σύνδεση με το πνεύμα τα αποτελέσματα πλέον είναι φανερά, αλλά δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζετε σ’ όλο τον κόσμο. Όπου μπαίνετε και όπου υπάρχετε, η ενέργειά σας είναι τόσο δυνατή που εκπέμπετε το φως και οι άνθρωποι το συλλαμβάνουν και το βλέπουν, το συλλαμβάνουν ίσως σε ενεργειακό αρχικά επίπεδο.

Έτσι λοιπόν αρχίζετε και ανακαλύπτετε και θυμάστε την πρωταρχική ουσία και το όνειρο για το οποίο είστε εδώ, γιατί έχετε περισσότερο χρόνο όπως είπα να ασχολείσθε με την αληθινή σας υπόσταση.

Και έτσι με τις μαγνητικές μετατοπίσεις και όλες αυτές τις διαφοροποιήσεις που είχαμε στη συλλογική συνειδητότητα έγιναν πολύ μεγάλες αλλαγές στις καρδιές των ανθρώπων και εισήλθαν μεγάλες ποσότητες νέων δυναμικών και δυνατοτήτων στον πλανήτη μας και για όλες τις δυνατότητες, για τις δομές της κοινωνίας μας, ήλθε η ώρα όλοι να βοηθήσουμε, να βοηθήσουμε αυτές τις δυνατότητες να αρχίζουν να εκδηλώνονται και να υλοποιούνται σε κάθε τομέα, σε κάθε σφαίρα της ζωής μας.

Έτσι λοιπόν θα ήταν ενδιαφέρον να παρατηρήσετε τις συνήθειές σας, δηλαδή προσπαθείτε να αποφύγετε τις συνήθειες, τις περπατημένους οδούς και συμπεριφορές, εκείνο που κάνετε καθημερινά το ίδιο και στην επικοινωνία σας με τους άλλους, την αλληλεπίδρασή σας με τους άλλους.

Δώστε σημασία σε κάτι θετικό, δώστε σημασία σ’ ένα χαμόγελο και όχι σε έναν καυγά, ας πούμε για ένα παράδειγμα. Δείτε μια ικανότητα κάποιου και ένα ταλέντο του και όχι την αδυναμία του. Πείτε πιο συχνά μπράβο στον εαυτό σας, μπράβο και στους άλλους, ενθαρρύνετε τον εαυτό σας και βέβαια και τους άλλους και επιτρέψτε στον κόσμο πια να φαίνεται και να είναι στα μάτια σας πιο χαρούμενος, για να γίνει μέσα από κει.

Μέσα απ’ αυτή την αλχημική αλλαγή και μεταμόρφωση μέσα μας, αλλάζει και ο κόσμος, είναι μεταδοτικό, Και μπορεί αυτό να σας φαίνεται απλό, αυτό που λέω με μια πράξη, αλλάζοντας τις συνήθειές σας.

Κι όμως έτσι λειτουργεί, έτσι πραγματικά αλλάζει τελείως ο τρόπος που κοιτάτε και βλέπετε τον κόσμο. Αλλάζει ο τρόπος που βιώνετε την καλημέρα σας, την ημέρα σας, την παρέα σας, την διατροφή σας, τον εαυτό σας.

Έτσι λοιπόν το σύνθημα της νέας ενέργειας, όπως είπε και ο Adamus, είναι ό,τι κάνουμε, ας το κάνουμε πια με χάρη και ευκολία. Η παλαιωμένη πεποίθηση πως όλα αποκτώνται με κόπο και με δυσκολία έχει και την άλλη όψη, έχει την χάρη και έχει και την ευκολία.

Οπότε για άλλη μια φορά είναι η δική σας επιλογή το πώς δουλεύει για σας και είναι σημαντικό εάν το επιλέγετε να θυμίζετε στον εαυτό σας, σε κάθε περίπτωση πριν πάτε για κάποια δουλειά, πριν κάνετε οτιδήποτε, το πρωί που ξυπνάτε, ότι: «Εγώ -λέγοντας το όνομά σας- επιλέγω να βιώνω την εξελικτική μου πορεία και όλες τις εμπειρίες που αποφασίζω να βιώσω με χάρη και ευκολία, με ομορφιά και έτσι είναι. Επιλέγω και ανοίγω εκείνη την πόρτα, που έχει ταμπέλα πάνω της, η οποία λέει εύκολα.».

Πάντοτε υπάρχει δεύτερη πόρτα, πάντοτε υπάρχουν δύο επιλογές, η μία λέει δύσκολα. Εσείς ανοίξτε εκείνη που λέει εύκολα, γιατί αυτή δουλεύει και αυτήν επιλέγετε, αυτή θα ανοίξει για εσάς.

Τώρα είναι εποχή κατάλληλη και τέλεια για να θέσουμε, να εκδηλώσουμε εκείνες τις ποιότητες, τις οποίες θα θέλαμε να ζήσουμε. Δεν λέω σχέδια, ούτε στόχους, γιατί όλα αυτά υπάρχουν στο νου και γιατί αυτές οι έννοιες ανήκουν στο παρελθόν και είναι περιοριστικές, είναι από την παλιά ενέργεια και τί κάνουν κατευθείαν;

Περιορίζουν και δεσμεύουν το πνεύμα να μας καθοδηγήσει στο απώτερο και στο αληθινό όνειρο της καρδιάς μας, το οποίο το γνωρίζουμε, αλλά στην διάρκεια της πορείας μας το έχουμε θάψει και το έχουμε τυλίξει με τέτοια ομίχλη, που κάποιοι από εμάς μπορεί και να μην θυμούνται, λέγοντας ότι αυτό είναι αδύνατο να συμβεί και έχοντας την ψευδαίσθηση ότι έχουμε ένα όνειρο, ενώ εμείς το έχουμε στείλει τόσο μακριά και το θεωρούμε απραγματοποίητο. Αυτό το όνειρο όμως έχει συσσωρεύσει την ενέργειά μας τις φορές που το φανταζόμαστε και την πρώτη φορά που το ονειρευτήκαμε, αλλά βέβαια αυτά συνέβησαν στην παλιά ενέργεια.

Τώρα όμως αγαπημένοι μου τί έχει συμβεί; Το όνειρο, αντί να σας απελευθερώνει, αντί να πυροδοτήσει την πρόθεσή σας, το πάθος σας να κάνετε κάτι σε σχέση με αυτό, σας κρατά κλεισμένους μέσα στο χάρτινο κουτί της 3ης διάστασης.

Και γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί συμβαίνει αυτό το όνειρο να μας εγκλωβίζει σ’ αυτό το χάρτινο κουτί; Μα γιατί εμείς το στολίσαμε με τόσες ανασφάλειες και φοβίες και περιοριστικές πεποιθήσεις, οι οποίες το έχουν κρύψει εντελώς και γι’ αυτό το ονομάζουμε όνειρο απατηλό.

Είναι τόσο μεγάλο που αποκλείεται να πραγματοποιηθεί και ήρθε η ώρα να σπάσουμε αυτά τα δεσμά, να σπάσουμε αυτή την ομίχλη και να δούμε ειλικρινά αυτό το όνειρο. Γιατί ξέρετε τί συμβαίνει; Πολλές φορές επειδή ζούμε μέσα στην καθημερινότητα και την ρουτίνα, δεν συνειδητοποιούμε ότι κάποιες από τις προθέσεις μας και τις επιθυμίες που είχαμε εκφράσει στο παρελθόν δρουν ως άγκυρες κάπου και αν αυτή η άγκυρα είναι όπως αυτήν που περιγράφω και είναι στο παρελθόν και μας δεσμεύει να πάμε μπροστά, χρειάζεται λίγο να την ξεσκονίσουμε. Και αν αυτό απαιτείται, χρειάζεται να την αναβαθμίσουμε ή να την ξαναδούμε.

Μπορεί να μην υπάρχει πια ανάγκη, να μην είναι τελείως δικό μας όνειρο, μπορεί να είναι ένα όνειρο της παιδικής μας ηλικίας, όπως π.χ. να γίνω αστροναύτης και επειδή το βάλαμε τότε και το φανταζόμαστε ότι είναι τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί, άρα παύω να ονειρεύομαι. Καταλάβατε πως λειτουργεί; Είναι αλυσίδα.

 

Πηγή: Anagenis

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>