Ειδικός

Ιωάννα Μπακρατσά, εκπαιδεύτρια και σύμβουλος ThetaHealing®

 

Πληροφορίες:

E-mail: ioanna@thetahealinghellas.com

: +30 6937 067 936
: +30 210 66 41 211
: ioanna.bakratsa2

Ιστοσελίδα: Link

Περιγραφή:

Ονομάζομαι Ιωάννα Μπακρατσά, γεννήθηκα στη Γερμανία, έχω σπουδάσει μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στη ζω στην Αθήνα με το σύζυγό μου Παναγιώτη Μοναχό και το γιο μας.

Είμαι εκπαιδεύτρια και σύμβουλος ThetaHealing® και επίσημη εκπρόσωπος του Ιδρύματος THInK® (ThetaHealing Institute of Knowledge) στην Ελλάδα. Πάντα ένιωθα έλξη για το φαινόμενο της μεταμόρφωσης, όπως της νύμφης που ξαφνικά γίνεται πεταλούδα. Στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Συνειδητοποίησα ότι ένα βασικό συστατικό για να εδραιωθεί αλλαγή χρειάζεται να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Το πάθος μου λοιπόν για τη μεταμόρφωση του τρόπου σκέψης με οδήγησε στη διδασκαλία του ThetaHealing, προκειμένου όλοι να μπορούμε να δημιουργούμε αρμονία στη ζωή μας. Μετά από μια συνεδρία ή μια εκπαίδευση νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω τους ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.

Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια όπου ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Tο ThetaHealing, ήταν η μέθοδος εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν σε υποσυνείδητο επίπεδο και συνδέονταν ακόμη και με τους προγόνους μου. Τότε ήταν που αποφάσισα να εκπαιδευτώ ως θεραπεύτρια της μεθόδου. Κατά τη διάρκεια της δικής μου εσωτερικής αναζήτησης διαπίστωσα ότι είχα την ικανότητα να βοηθάω και άλλα άτομα να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους και να διαμορφώνουν τη ζωή τους με χαρά και πληρότητα. Έτσι αποφάσισα να γίνω εκπαιδεύτρια, για να διδάξω αυτήν την εξαιρετική τεχνική σε όσο περισσότερα άτομο μπορώ, ώστε όλοι να εξελίξουν το δυναμικό που έχουν μέσα τους και να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους. Από το 2012 έχω πραγματοποιήσει πάνω από 200 εκπαιδεύσεις σε όλα τα 16 επίπεδα της μεθόδου. Φυσικά το ταξίδι μου στον κόσμο του ThetaHealing συνεχίζεται αδιάκοπα δίπλα στην ιδρύτριά της, τόσο για τη δική μου βελτίωση, όσο και για να μπορώ να μεταφέρω τη γνώση όλων των επιπέδων της μεθόδου. Λόγω των σπουδών μου μεταφράζω την ύλη των σεμιναρίων, καθώς και την Βαϊάννα Στάιμπαλ στα ελληνικά.