Ειδικός

 

Πληροφορίες:

E-mail: Ναυσικά Σαμαλίδου
: 697 951 3816
: Αργυρούπολη, Αθήνα
Ιστοσελίδα: Link

Περιγραφή:

H Ναυσικά Σαμαλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία

Eργάζεται ως συστημικός σύμβουλος στην Ελλάδα και στην Γερμανία, προσφέροντας ατομικές συνεδρίες και ομαδικά σεμινάρια συστημικής αναπαράστασης. Έχει εκπαιδευτεί στην σχολή του Bert Hellinger και αποφοίτησε ως Διπλωματούχος της Συστημικής Αναπαράστασης. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την εκπαιδευση ως ολιστική προπονητρια και Ψυχολογικός Σύμβουλος.

E-mail:
contact@ikojenia.com
Ιστοσελίδα:
http://www.ikojenia.gr/

Στην πολύχρονη πείρα μου ως Βιομηχανικός Σύμβουλος Marketing στην Γερμανία και στη Συστημική Αναπαράσταση οφείλω το ότι εδώ και τώρα πραγματοποιώ το όνειρό μου. Μετά από αμέτρητες συναντήσεις και εμπειρίες με ανθρώπους, συνειδητοποίησα ότι η παρουσία προβλημάτων είναι κάτι πολύ ανθρώπινο κι αποτελεί ταυτόχρονα ένα κομμάτι της ζωής μας.

Προσωπικά αυτό έμαθα να το βλέπω ως διαδικασία ανάπτυξης μέσω της Συστημικής Αναπαράστασης. Αυτό με δίδαξε σε δύσκολες καταστάσεις ν’ αναρωτιέμαι τι σχέση έχουν αυτά με μένα ή ποια ήταν η συμμετοχή μου στην εμφάνιση του προβλήματος. Εδώ έμαθα ότι πολλά είναι ασυνείδητα κρυμμένα στο οικογενειακό σύστημα και μόνο μέσω του προσωπικού μου πρόβληματος μπορούν να φανερωθούν.

Είναι μια φιλοσοφία ζωής, που μας βοηθάει ν’ αναλαμβάνουμε ευθύνη για τη δική μας ζωή, παρατηρώντας τα προβλήματα από μια άλλη οπτική γωνία, για να ενεργήσουμε ανάλογα. Διότι:

«Η δύναμη ρέει από τις ρίζες»Τελευταία Άρθρα: