Ειρήνη Μπάτη

Η Ειρήνη Μπάτη είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και personal trainer. Η σπουδαστική της πορεία ξεκίνησε από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών, συνέχισε παρακολουθώντας τα μαθήματα του 5ου έτους της Ιατρικής Σχολής και στη συνέχεια αποφοίτησε από την Ελληνική Ναυαγωσιστική Ακαδημία. Ολοκληρώνοντας τις Αθλητιατρικές της σπουδές, στράφηκε στον καλλιτεχνικό χώρο και σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος.

Έχει παρακολουθήσει ένα πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων επικεντρωμένα στα αθλητιατρικά, ενώ το ανήσυχο καλλιτεχνικό της πνεύμα το εξέλιξε με 7 χρόνια σπουδές στην κιθάρα, φωνητική – τραγούδι με τον Θανάση Νικόπουλο και ορθοφωνία με τον Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

Τα αθλήματα με τα οποία έχει ασχοληθεί είναι το μπάσκετ, ο στίβος (200μ., μήκος, σφαίρα), το Tae kwo do (γι’ αυτό προσοχή όταν την πλησιάζετε!) και η αναρρίχηση (της αρέσει να βλέπει τα πράγματα από ψηλά!).

Η κύρια επαγγελματική της απασχόληση αυτή τη στιγμή είναι το personal training και εκτός από την πιο απλή μορφή γυμναστικής, αναλαμβάνει και λειτουργικές αποκαταστάσεις μυοσκελετικών δυσλειτουργιών σε συνεργασία με ορθοπεδικούς και διαιτολόγους / διατροφολόγους για ανθρώπους που χρειάζονται διαχείριση βάρους.

Εκτός από τα γήπεδα και τους υπόλοιπους αθλητικούς χώρους στους οποίους δραστηριοποιείται αλλά και περνά τον ελεύθερο χρόνο της, μπορείτε τη βρείτε στο θέατρο και το κινηματογράφο όπου της αρέσει να ψυχαγωγείται με τους φίλους της. Έμπνευση τέλος αντλεί από το διάβασμα, τη μουσική και φυσικά τα ταξίδια τα οποία λατρεύει!Τελευταία Άρθρα: