Ελίνα Γιαχαλή, NLP Life & Business Coach

Η Ελίνα Γιαχαλή  είναι πιστοποιημένη NLP Life & Business Coach, επιχειρηματίας στη δική της επιχείρηση για πάνω από δέκα χρόνια, είναι εκπαιδευτικός,  εργάζεται ως εισηγήτρια σεμιναρίων, κάνει ατομικές συνεδρίες και είναι Public Speaker σε θέματα ανάπτυξης στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή ενηλίκων. Tις γνώσεις της τις έχει πάρει από μια ευρεία γκάμα σπουδών, και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να έχει μια σφαιρική και παράλληλα βαθιά προσέγγιση των θεμάτων με τα οποία δουλεύει.

• Ως NLP Life Coach πιστοποιήθηκε από τη Διεθνή Κοινότητα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μέσω της NLP Global Training στην Ολλανδία.

• Tις γνώσεις της στην επιχειρηματικότητα και το Marketing τις απέκτησε στο Ελληνοαμερικάνικο Κολέγιο Deree, όπου έκανε Bachelor πάνω στο Business Administration με major στο Marketing Management.

• Έχει κάνει τη διπλωματική της στη Νευρογλωσσολογία και την Ψυχογλωσσολογία μέσω του πανεπιστημίου του Cambridge (RSA DOTE 2001).

• Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Marketing, Βranding & Social Media από τον ICΑ (International Coach Academy) και άλλους φορείς.

• Είναι συντάκτρια και εισηγήτρια του κύκλου σεμιναρίων “Ο συνεργάτης κλειδί” στο Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο, του κύκλου προσωπικής ανάπτυξης “Πέτυχε Το” και άλλων γνωστών σεμιναρίων επιτυχίας.

• Άρθρα της έχουν κατά καιρούς  φιλοξενηθεί από το περιοδικό Psychology το Madame Figaro, και τον Επενδυτή.

Η Ελίνα Γιαχαλή αντλεί την έμπνευσή της από τη βαθιά πίστη της και την αγάπη της προς τους συνανθρώπους της, και τις δυνατότητες για αλλαγή που μπορεί να φέρει το ίδιο το άτομο στη ζωή του, αμέσως μόλις διαχειριστεί το φόβο του για την αλλαγή. Αυτό μπορεί να ενεργοποιήσει τις δυνατότητες του μυαλού που θα διεκδικήσουν με πολλαπλούς τρόπους τη θέση του στην ευτυχία.

Την Ελίνα την κινητοποιεί το αποτέλεσμα που βλέπει κάθε φορά που δουλεύει στο πλευρό των ατόμων τα οποία γνωρίζουν ότι αυτό που ζουν είναι λιγότερο από αυτό που επιθυμούν και μετά από τη συνεργασία μαζί της προχωρούν στο να ζήσουν μια πιο απελευθερωμένη, όμορφη και γεμάτη ζωή.

Μπορεί κάποιος να συνδεθεί με την Ελίνα Γιαχαλή με τους εξής τρόπους:

Μέσω του website: http://lifecoachelina.com/
Στη Linkedin: http://www.linkedin.com/pub/elina-giachali/30/153/833
Στο Facebook: https://www.facebook.com/life.coach.elina