Εμπειρία αισθήσεων στη Σαλαμίνα: “Πορεία Συνάντησης της Δύναμης, του Κάλλους και της Ελευθερίας”

Ιουνίου 25, 2014

Μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων που συνδυάζει την Ελληνική Ιπποκράτεια θεραπευτική και τον τουρισμό ευεξίας. Τέσσερις ημέρες γεμάτες γνώση & απόλαυση αισθήσεων.

Ένα μοναδικό μείγμα διακοπών και εξισορρόπησης με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στη Σαλαμίνα. Τόσο κοντά μας και τόσο άγνωστη, ακριβώς όπως και ο εαυτός μας.

Σας καλούμε να ανακαλύψουμε μέσα από περιηγήσεις και ιστορικές αναδρομές την κρυμμένη μας δύναμη.

Να απολαύσουμε μέσα από το φυσικό κάλλος στα δάση και στις απάτητες παραλίες την ομορφιά μέσα μας και γύρω μας αναβαθμίζοντας την ποιότητα μας.

Να μάθουμε να ενεργοποιούμε τους μηχανισμούς Αυτοίασης μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των Ελληνικών Ολιστικών Εφαρμογών Ευεξίας κερδίζοντας την απελευθέρωση.

Το ταξίδι αυτό διάρκειας 4 ημερών περιλαμβάνει αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 14/07/14, φτάνουμε στο αγαπημένο μας νησί της Σαλαμίνας και τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο. Στις 7.00μ.μ. συναντιόμαστε για να γνωριστούμε μεταξύ μας, να χαρούμε τη βραδιά και να συντονιστούμε με τη θετική ενέργεια της νέας σελήνης.

Την Τρίτη 15/07, Τετάρτη 16/07, Πέμπτη 17/07, τρείς ολόκληρες ημέρες με άσκηση, γνώση και εξισορρόπηση. Άτομα όλων των ηλικιών θα μπορούν να απολαύσουν μάλαξη τόνωσης και εξισορρόπησης, να γευτούν ντόπιες υγιεινές γεύσεις, να επισκεφτούν αρχαιολογικούς γεμάτους ενέργεια τόπους, να συμμετέχουν σε βιωματικά σεμινάρια στην φύση.

Οι εφαρμογές χειρομάλαξης των Ελληνικών Ολιστικών ισορροπούν την λειτουργία του Πεπτικού, του Νευρικού, του Καρδιαγγειακού, του Ουροποιητικού, του Ενδοκρινολογικού και του Ανοσοποιητικού συστήματος.

Τα βιωματικά σεμινάρια μας βοηθούν στην αναγνώριση της Ιδιοσυγκρασιακής μας Ταυτότητας (Φυσιογνωμιστική θεώρηση κατά τον Ιπποκράτη), της Πρωταρχικής μας Πεποίθησης, και της Αξίας της Διττότητας.

Το πρόγραμμα στοχεύει, με πρακτικές εφαρμογές, με πρακτικές εφαρμογές στην Στοχοθέτηση, στην Οργάνωση και στην Συνειδητή Ανταλλαγή Ενέργειας και στον προσδιορισμό του Έργου ζωής, στην Δύναμη, στο Κάλλος και στην Ελευθερία.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους. Δε χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία. Η ομάδα θα είναι ολιγομελής. Η συμμετοχή ζεύγους και συνεργατών μεγιστοποιεί τα οφέλη. Το κόστος του προγράμματος κατά άτομο ανέρχεται στα 420€. Με κατάθεση μέχρι τις 30/06 πληρώνεται μόνο 250€ (έκπτωση 40%).

Δηλώστε συμμετοχή μέσω του Inspireyourlife.gr

και κερδίστε μια δωρεάν συνεδρία Health Coaching

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε εδώ Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>