Εμπνευσμένες στιγμές από το 2ο BetterLifeDay@Athens

Ιουλίου 24, 2014

Η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2013 με ενθουσιασμό, δυναμισμό και σιγουριά, έγινε φέτος μια καινούργια τάση που ζητάει από εμάς να κάνουμε το πρώτο βήμα και να δούμε τη ζωή μας αλλιώς και μας έδειξε πώς αυτό μπορεί, στην πράξη, να γίνει πραγματικότητα!

Η ημερίδα Better Life Day@Athens, πραγματοποιήθηκε και αυτή τη χρονιά, το Σάββατο 31 Μαΐου, στο Θέατρο Pierce, του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδας, στην Αγ. Παρασκευή, στην Αθήνα με 550 συμμετέχοντες.

8 συνολικά διακεκριμένοι ομιλητές, Έλληνες και ξένοι, που ταξίδεψαν από το εξωτερικό για την ημερίδα ή και που συνδέθηκαν μέσω Skype, και που μοιράστηκαν με το κοινό, μέσω workshops και ασκήσεων, τη γνώση τους και την μεγάλη και πολύπλευρη εμπειρία τους πάνω στους βασικούς τομείς της ζωής. Η προσπάθεια να εμπνεύσουν, να βοηθήσουν, να ενημερώσουν “έδεσε” με τη διάθεση, τη θετική ενέργεια και τον ενθουσιασμό όλων των παρευρισκομένων.

Τα highlights του Better Life Day@Athens 2014 σε video θα τα βρείτε εδώ:

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>