Ενεργοποίησε και εκδήλωσε εδώ και τώρα τη χαρά μέσα σου!

Αυγούστου 05, 2016


Η χαρά είναι μια ενέργεια υλοποίησης, πόσο χαρούμενοι είμαστε όταν ονειρευόμαστε; Και γιατί μετά χάνουμε αυτή την αίσθηση, την όμορφη κατάσταση, χάνουμε την εμπιστοσύνη και μπαίνουμε στην αμφιβολία;

Πώς γίνεται να ξεχνούν οι άνθρωποι το πιο όμορφο στοιχείο του εαυτού τους; Αυτό που φωτίζει το σώμα και την ψυχή; Φανταστείτε ένα μωρό που το γαργαλάν στην κοιλιά πώς ξεκαρδίζεται στα γέλια, πόση χαρά σκορπάει γύρω του! Τι ενέργεια εκπέμπεται στο χώρο!

Η χαρά είναι μια ενέργεια όχι μόνο του ανθρώπου αλλά όλης της δημιουργίας, τα πάντα γύρω μας έχουν τη χαρά μέσα τους. Μόνο εμείς οι άνθρωποι τη χάνουμε στην πορεία της ζωής μας και την αναπολούμε, ενώ στην ουσία είναι κεκτημένο μας, τη φέρνουμε από τη στιγμή της δημιουργίας μας και αντί να την ενεργοποιούμε κάθε λεπτό την ξεχνάμε.

Και όχι μόνο… πολλές φορές την φοβόμαστε κιόλας! Σε ποιον επιτρέπουμε λοιπόν να στερήσει τη χαρά από τη ζωή μας;
Ας αφυπνίσουμε τη χαρά μέσα μας σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται να την εκδηλώνουμε και να τη μοιράζουμε, τι πιο όμορφο!

Εάν πάρουμε τη ζωή σαν ένα παιχνίδι και αφήσουμε για λίγο τη σοβαρότητα στην άκρη, τότε αντί να κρίνουμε τις επιλογές μας, ας γελάσουμε μαζί τους, ας γελάσουμε με τα λάθη μας, ακόμα και με τους φόβους μας και πού ξέρετε, μπορεί να τρομάξουμε και τον πιο δυνατό φόβο με το γέλιο μας και να τον εξαφανίσουμε!!!

Όταν η χαρά έχει μαρμαρώσει μέσα μας, τότε ας την τυλίξουμε με κορδέλες χρώματος, φωτός και αγάπης για να της δώσουμε και πάλι πνοή ζωής, να της δώσουμε τη θέση που της αρμόζει μέσα μας.

Αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο προς τον εαυτό μας και προς τους ανθρώπους γύρω μας!!!

Είναι ένα δώρο προς την ψυχή μας!
Να θυμάστε: η ψυχή μας είναι ενέργεια χαράς!

Πηγη

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>