Ενισχύστε την ερωτική σας ζωή με φυσικό τρόπο!

Ιουλίου 03, 2013
inspire_sxeseis

Freedigitalphotos


Θέλετε να προσθέσετε κάποια επιπλέον
ενέργεια στη σεξουαλική ζωή σας; Πολλά φυτικά συμπληρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση.Υπάρχουν φυτά που δεν είναι γνωστά μόνο για τις αφροδισιακές ιδιότητές τους ή την ικανότητά τους να διεγείρουν άμεσα τη σεξουαλική επιθυμία, αλλά είναι επίσης σε θέση να ενισχύσουν και όργανα για την αύξηση της ευχαρίστησης και της αντοχής. Μερικά από αυτά είναι τα παρακάτω:

1. Muira Puama

Τίποτα δε συγκρίνεται με αυτό το φυτό που ενισχύει τη λίμπιντο, ειδικά όταν συνδυάζεται με Catuaba. Αναζωογονεί τα γεννητικά όργανα των ανδρών και προωθεί τη σεξουαλική ορμή σε άνδρες με προβλήματα στύσης.


2. Catuaba

Το Catuaba είναι το πιο διάσημο από όλα τα αφροδισιακά φυτά. Στη Βραζιλία, θεωρείται ως αφροδισιακό με “αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα” και έχει ιστορικό ασφαλούς χρήσης. Χρησιμοποιείται η σκόνη από τον φλοιό του δένδρου Catuaba, γνωστό και ως δένδρο της αγάπης!

 

3. Ginseng

Το Ginseng λειτουργεί σαν ορμόνη και σε περιπτώσεις χαμηλής σεξουαλικής ορμής, θα κάνει το “Θαύμα” του! Προκαλεί διέγερση και ενισχύει την αντοχή στους άνδρες.

 

4. Damiana

Αυτό το “ερωτικό φίλτρο” είναι το πιο δημοφιλές από τα φυτικά αφροδισιακά και σεξουαλικά τονωτικά. Βοηθά στο να ανεβάζει τη διάθεση και να προκαλεί χαλάρωση στο νου για τη βελτίωση της εγρήγορσης.

5. Goji

Αυτό τα νόστιμα ζουμερά φρούτα, γνωστά και ως Μούρα της ευτυχίας, οδηγούν σε ισχυρότερη ενέργεια και σθένος. Είναι γνωστό ως το βασικό σεξουαλικό τονωτικό βότανο στην κινεζική βοτανοθεραπεία.

Όλα τα παραπάνω βότανα μπορείτε να τα βρείτε σε μεγάλες ποσότητες σε καταστήματα υγιεινής διατροφής και να τα καταναλώσετε ως αφεψήματα. Επίσης υπάρχει μια σειρά από φυτικά τονωτικά σκευάσματα σε μορφή συμπληρώματος. Επιλέξτε αυτά που είναι απόλυτα φυσικά χωρίς χημικά συντηρητικά και απολαύστε τα!

Αρθρογράφος: www.inspireyourlife.gr


 Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>