Ειδικός

Classifieds Menu

Πληροφορίες:
E-mail: Κλεόβουλος Νικολαΐδης
: τηλ. 2114041824 κιν. 6932386409
: Γέρακας
Περιγραφή:
1. Airfree - Καθαριστές Αέρα
Η φυσική λύση στις αλλεργίες, το άσθμα, τη μούχλα και τη μόλυνση του αέρα.
Ο αέρας στα σπίτια μας είναι γεμάτος με βλαβερούς για την υγεία μικροοργανισμούς, όπως μούχλα, ακάρεα της σκόνης, ιούς και βακτήρια που ευθύνονται για μια σειρά από αρρώστιες και αλλεργίες του αναπνευστικού. Με μοναδική τεχνολογία το Airfree® εξουδετερώνει φυσικά εώς και 99,9% των μικροβίων του αέρα εξασφαλίζοντας έτσι πολύ καλύτερη ποιότητα αέρα.
Το Airfree προστατεύει την υγεία μας και βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής μας.
Με παρουσία σε 50 χώρες θεωρούνται οι καλύτεροι καθαριστές αέρα στην Αμερική. Συστήνονται από γιατρούς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε.
Η υψηλή αποδοτικότητα στη μείωση των μικροοργανισμών έχει δοκιμαστεί κάτω από πραγματικές συνθήκες από δεκάδες διεθνούς φήμης εργαστήρια.

Χαρακτηριστικά:
- Πατενταρισμένη,ασφαλής και φιλική στο περιβάλλον τεχνολογία.
- Δεν χρειάζεται συντήρηση και αλλαγή φίλτρων.
- Μικρό και φορητό.
- Αθόρυβο.
- Οικονομικό και εύκολο στη χρήση.
- Δεν παράγει όζον και ιόντα.

Η Airfree® συνδυάζει την καλύτερη τεχνολογία και το καλύτερο σχεδιασμό και παρέχει δημιουργικές λύσεις για όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Οικιακός Τομέας:
Πάσχοντες από αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα
Μωρά και εγκύους
Σπίτια με μόλυνση μούχλας
Ηλικιωμένους

Η σειρά τοίχου WallMount από 100% ανοξείδωτο ατσάλι έχει κατασκευαστεί για εμπορικές εφαρμογές: Γραφεία, Βιβλιοθήκες και Μουσεία, Σχολεία και Νηπιαγωγεία, Γηροκομεία, Ξενοδοχεία και Εστιατόρια, Γραφεία και Καταστήματα, Νοσοκομεία και Κλινικές, Μικροβιολογικά εργαστήρια, Ψυκτικοί Θάλαμοι και Εταιρείες Τροφίμων και Φαρμακευτικών.

2. BiomagScience - Η Φυσική Θεραπευτική Ενέργεια
Πανίσχυροι Βιομαγνήτες νεοδυμίου
Η BiomagScience έχει σχεδιάσει βιομαγνήτες και θεραπείες με τέτοιο τρόπο ώστε να ενισχύεται ο οργανισμός και να επιταχύνεται η ανάρρωση.
Η BiomagScience είναι πρωτοπόρος στην κλινική εφαρμογή του βιομαγνητισμού και τα ευρήματά της χρησιμοποιούνται από κλινικές και νοσοκομεία παγκοσμίως με πολύ καλά αποτελέσματα στην εναλλακτική ιατρική.
Το έχουν δει 8054 φορές.

Sign up for Inspire Your Life

"Ο δρόμος για να ανακαλύψεις τον καλύτερο σου εαυτό"

* = required field

Shop Now