Ειδικός

Classifieds Menu

Πληροφορίες:
E-mail: Τσέτσι Τσάνκοβ
: 693 765 0867
Ιστοσελίδα: Link
Περιγραφή:
Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της φωτογραφίας, του βίντεο και του μοντάζ , η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και ο σεβασμός προς όσους εμπιστεύονται σ΄εμάς την αποτύπωση των δικών τους μοναδικών στιγμών ή την προώθηση της δουλειάς τους αποτελούν για εμάς κινητήριες δυνάμεις.
Στη ζωή όλων υπάρχουν στιγμές - σταθμοί που σώζονται από το πέρασμα του χρόνου μέσω της καταγραφής τους. Κατανοώντας απόλυτα την αγωνία των πρωταγωνιστών αυτών των στιγμών αποτυπώνουμε με διακριτικότητα και έχοντας απόλυτη επίγνωση της μοναδικότητας των όσων συμβαίνουν πρόσωπα, βλέμματα, κινήσεις, τρυφερές χειρονομίες. Όλα ξαναζωντανεύουν όταν ανατρέχοντας στο παρελθόν ξεφυλλίζεις ένα καλαίσθητο άλμπουμ με όμορφες φωτογραφίες ή βλέπεις σε μία οθόνη τον εαυτό σου να πρωταγωνιστεί ή να συμμετέχει σε κάποιο γεγονός που έχει καταγραφεί με προσοχή και ευαισθησία.
Η άψογη συνεργασία με επαγγελματίες και ερασιτέχνες σκηνοθέτες και ηθοποιούς έχει οδηγήσει σε αντίστοιχα άψογο αποτέλεσμα προσφέροντας νέους δρόμους και οπτικές στη συνεχή εξέλιξη της δουλειάς μας.
Η παρουσία μας στο χώρο της διαφήμισης όπου επιδιώκουμε με τη σωστή οπτική, την έμφαση στη λεπτομέρεια και τον τονισμό των απαραίτητων στοιχείων την αποτελεσματική προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.
Στις σχολές χορού και μπαλέτου μαγεύει η φωτογραφική αποτύπωση της κίνησης, της ευελιξίας και του ρυθμού και η καταγραφή όλων αυτών μαζί με τη μουσική υπόκρουση, μέσω της επαγγελματικής βιντεοσκόπησης.
Στις Μουσικές και Χορευτικές Εκδηλώσεις ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες συμμετεχόντων και διοργανωτών αναγνωρίζοντας το μεράκι που ωθεί τέτοιες προσπάθειες και τις καθιστά άξιες να μείνουν στη μνήμη και να γίνουν πλατύτερα γνωστές.
Η γνώση, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός μας αναγνωρίζεται και από το γεγονός ότι μας εμπιστεύονται την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση εκθέσεων, παρουσιάσεων, ημερίδων και συνεδρίων ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς.
Το έχουν δει 937 φορές.

Sign up for Inspire Your Life

"Ο δρόμος για να ανακαλύψεις τον καλύτερο σου εαυτό"

* = required field

Shop Now