Επιτυχημένη η ημερίδα «Ευ ζην» στη Σπάρτη

Νοεμβρίου 10, 2015


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου η ημερίδα με θέμα «Όταν η Ψυχή συναντά το Σώμα… η Ολιστική Προσέγγιση του Ευ Ζην» στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη. Διακεκριμένοι επιστήμονες μίλησαν για την ψυχοθεραπεία, χοροθεραπεία, διατροφή, κίνηση continuum και σωματο-ψυχοπαιδαγωγική, τον βελονισμό και τις εφαρμογές του στα Ιατρεία Πόνου του Γ.Ν.Σπάρτης. Δέχτηκαν ερωτήσεις από ένα ένθερμο κοινό για τις ολιστικές προσεγγίσεις του Ευ Ζην.

Την εκδήλωση στήριξαν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου όπου παραχώρησε την αίθουσα και οι καθηγητές που συμμετείχαν μοιράστηκαν τις γνώσεις τους. Την ημερίδα παρακολούθησαν ευρύ κοινό, φοιτητές, συντοπίτες και επαγγελματίες στην υγεία και την εκπαίδευση, όπου τέθηκαν ερωτήματα προς τους ομιλητές. Την επόμενη ημέρα οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τα βιωματικά εργαστήρια.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>