Εργαστήρι Διαλογισμού No Mind

Ιανουαρίου 19, 2015

Εργαστήρι Διαλογισμού No Mind κάθε Παρασκευή στις 19:00 – 21:00  στο χώρο του Essence Human Space  στην Παλλάδος 32, Πλατεία Ηρώων, Ψυρρή (πλησίον μετρό: Μοναστηράκι) με τους Niki Anandi Koulouri και Elia Alaya Staris

O διαλογισμός NO MIND είναι για σας που θέλετε να:

1.  Διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το στρες της καθημερινότητας

2. Αποστασιοποιείστε από τον ‘συνεχή’ διάλογο που τρέχει στο μυαλό σας και να είστε πιο πολύ εστιασμένοι

3.  Εκτονώνετε το νου από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα

4.  Μάθετε να εστιάζετε όλο και πιο συχνά στο ‘εδώ και τώρα

Tο εργαστήρι διαλογισμού No Mind στηρίζεται στη διαλογιστική τεχνική No Mind. Μια τεχνική η οποία δημιουργήθηκε εδώ και 3 δεκαετίες περίπου, ειδικά για τον δυτικό άνθρωπο, από τον Ινδό μύστη Osho.

Eίναι ένας επιστημονικός τρόπος για να χαλαρώσουμε το πνεύμα, να αδειάσουμε το κεφάλι και να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας. Ένα εξαιρετικό εργαλείο που αξιοποιείται από πολλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη στο χώρος της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας, τον καλλιτεχνικό χώρο κ.α για την αποτελεσματική διαχείριση του στρες και της εστίασης το νου.

Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι να έρθουμε σε επαφή με τα θετικά αποτελέσματα του διαλογισμού. Να βιώσουμε ένα εργαλείο, που μας υποστηρίζει να διαχειριζόμαστε το στρες, να εστιάζουμε το νου, να βιώσουμε την εμπειρία του να ζούμε στο ‘εδώ και τώρα’.

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 2 ώρες και η επένδυση συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

Περισσότερα για το  Εργαστήρι Διαλογισμού No Mind μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.4peoplematters.com

Για δηλώσεις συμμετοχής και επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση nk@4peoplematters.com, στο τηλ. +30 6978 892 893 (Niki Anandi Koulouri) και στο τηλ. 30 697 2575068 (Elia Alaya Staris)

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>