Ζωή Χωρίς Άγχος! «14η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας και Αυτοθεραπείας»

Σεπτεμβρίου 17, 2015

Ένα όμορφο φθινοπωρινό πρωινό θα μιλήσουμε για το… άγχος! Πως μπορεί η Ρεφλεξολογία και η Expansion Method να μας αγκαλιάσει και να μας αλαφρύνει από το άγχος μας; Πόσο σημαντικό είναι να αφήσουμε πίσω μας το άγχος μας;

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας είναι εξειδικευμένη σχολή Ρεφλεξολογίας. Οι απόφοιτοι του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, θα μας μιλήσουν για το πώς η Ρεφλεξολογία οδηγεί στην “Ζωή Χωρίς Άγχος”! Από το 2002 και κάθε χρόνο, στην ημερίδα μας, ενημερώνεστε για την ρεφλεξολογία και τα ευεργετικά οφέλη της!

Η Expansion είναι μια επαναστατική μέθοδος ταχείας προσωπικής ανάπτυξης. Οι Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Expansion θα μας μιλήσουν για την βελτίωση της καθημερινότητας με τα εργαλεία τις μεθόδου, θα παρουσιάσουν τα ευρήματα ερευνών και θα παρουσιάσουν αποκαλυπτικές εμπειρίες ανθρώπων που δοκίμασαν την μέθοδο.

Προσφορές:

Αποκλειστικά οι παρευρισκόμενοι, θα απολαύσουν δωρεάν: Ρεφλεξολογία και θεραπεία Expansion κατά την διάρκεια της ημερίδας. Για τους παρευρισκόμενους θα υπάρχουν προσφορές από επαγγελματίες ρεφλεξολόγους και Σύμβουλους Expansion για κάθε περιοχή της Αττικής. Ταυτόχρονα θα προσφερθούν ειδικές υπηρεσίες για κάθε επαγγελματία του ολιστικού/εναλλακτικού χώρου και δωρεάν online σεμινάρια για τους παρευρισκόμενους!

Σε ποιους απευθύνεται:

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους, για σωματική, ψυχική και πνευματική αρμονία και τελικώς την αυτοθεραπεία τους. Και φυσικά, ειδικό ενδιαφέρον θα έχει η ημερίδα για κάθε ολιστικό θεραπευτή!

Ελάτε να περάσουμε ένα μαγικό πρωινό ανακαλύπτοντας την ομορφιά που υπάρχει μέσα μας και να μάθουμε μαζί ότι η Ζωή Είναι Καλύτερη Χωρίς Άγχος!

Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, 10:30πμ

Κόστος Συμμετοχής:
Είσοδος Ελεύθερη

Τόπος Διεξαγωγής:
Δημαρχειο Π.Φαληρου
Αρτέμιδος & Τερψιχόρης 51
Δείτε τον χάρτη εδώ

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Τηλ: 210-9852813
Email: mail@kere.gr

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>