Ημέρα Αυτογνωσίας – Hμέρα Ψυχικής Ισορροπίας και Ευεξίας

Φεβρουαρίου 12, 2014

Μέσα στη δίνη των κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων διοργανώνεται και πάλι την Kυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 το 4ο Therapy Planet Festival σαν μια εναλλακτική φωνή συντονισμένης δράσης για ενδυνάμωση του εαυτού, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα αδιέξοδα στα οποία μας ωθούν τα ισχύοντα συστήματα.

“Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς”

“Ο εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος εαυτός του”

(Ανάχαρσις , 6ος π.Χ. αιών , Σκύθης ηγεμόνας & φιλόσοφος)

Μέσα από αυτό το ρητό, προβάλλονται τα ερεθίσματα για να ξεκινήσουμε  ταξίδι στον εσωτερικό μας κόσμο. Η πορεία προς την ευτυχία και ολοκλήρωση είναι προσωπική μας υπόθεση και περνάει μέσα από τις αντιξοότητες που λειτουργούν ως προκλήσεις, για να αντιμετωπίσουμε τον ίδιο τον εαυτό μας και να τονώσουμε την ψυχική μας ανθεκτικότητα.

Μέσα σε μια πραγματικότητα ευμετάβλητη, όπου “τα πάντα ρει”, κατά την ηρακλείτεια ρήση, μας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουμε μια εσωτερική αλλαγή, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε σε ένα νέο περιβάλλον, αλλά και να το δούμε με μια πιο καθαρή ματιά. Αλλάζοντας την ενέργεια μας με Θετική Ψυχολογία, θα καταφέρουμε να συμπορευτούμε και να ενταχθούμε στη ροή μέσα στη σπειροειδή κίνηση της ζωής που όλοι στροβιλιζόμαστε.

Το Συνέδριο – Φεστιβάλ έρχεται να μας ενδυναμώσει και να μας υποστηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια για το “γνώθι σαυτόν” . Να μας ενημερώσει για τις νέες εξελίξεις όσον αφορά την Ψυχολογία και τις εναλλακτικές θεραπείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Να προάγει την επιστημονική γνώση, προσφέροντας ένα σημείο συγκέντρωσης και ανταλλαγής εποικοδομητικών απόψεων.   Η ημέρα του Φεστιβάλ, θα είναι μια ημέρα με θετική σκέψη, χαρά, ευκαιρία για νέες γνωριμίες και κυρίως μια δυνατότητα να συμφιλιωθούμε και να αγαπήσουμε περισσότερο τον ίδιο μας τον εαυτό, ώστε να συμμετέχουμε ενεργά στις νέες προκλήσεις που φέρνει αυτή η χρονιά.

Αυτές τις προσλαμβάνουσες που θα μας δώσουν τροφή για αυτοβελτίωση και θεραπεία, θα έχει το κοινό τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στο 4th Therapy Planet Festival ψυχοθεραπείας, εναλλακτικών θεραπειών και μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

 4th Therapy Planet Festival

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ξενοδοχείο Divani Caravel

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21

Τηλ. Επικοινωνίας:  210-3620020, 6946704777

Site: http://festival.therapyplanet.gr/

Ώρες λειτουργίας: 9.00-22.00

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>