Ημέρα της Γης 2014

Απριλίου 22, 2014

Η Ημέρα της Γης γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1970, στις 22 Απριλίου, με στόχο την κινητοποίηση ανθρώπων, κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και οργανισμών, για έναν καθαρό πλανήτη.

Αμερικανικής εμπνεύσεως, καθιερώθηκε το 1970 στις ΗΠΑ, με πρωτοβουλία του γερουσιαστή Γκέιλορντ Νέλσον, ενός πολιτικού με περιβαλλοντικές ανησυχίες. Με τα χρόνια, η Μέρα της Γης ξεφεύγει από το αμερικάνικο πλαίσιο, όπου αποδεικνύεται αρκετά δημοφιλής, και εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για να υπενθυμίσει τον εορτασμό της σημερινής ημέρας το doodle της google ζωντανεύει με ένα χαμελαίοντα, ένα σκαθάρι, μία μέδουσα, ένα παράξενο ψάρι και ένα αηδόνι.

Εσείς πώς θα τιμήσετε σήμερα την Ημέρα της Γης;

 Το inspireyourlife.gr σας δίνει κάποιες ιδέες υπενθυμίζοντας ότι αυτές οι πρακτικές είναι καλό να εφαρμόζονται σε καθημερινή βάση και όχι μόνο σε παγκόσμιες ημέρες όπως τη σημερινή:
 
 
 
Πηγές: www.sansimera.gr, www.onair24.gr


Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>