Ημερίδα Καριέρας για Ιατρούς & Απόφοιτους Ιατρικών Σχολών

Δεκεμβρίου 30, 2016

Μια σημαντική ευκαιρία να αντλήσουν – απ’ τους ειδικούς – όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για την αγορά εργασίας του εξωτερικού και για την αποτελεσματική συγγραφή βιογραφικού σημειώματος για ιατρούς καθώς και για ευκαιρίες εργασίας στο εξωτερικό, θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι, στο πλαίσιο της ημερίδας “CV & International Job Search for Doctors”, η οποία θα φιλοξενηθεί στο πολυσυνέδριο Money Show στο Hilton.

Η ημερίδα, η οποία συνδιοργανώνεται από την εταιρεία συμβουλευτικής καριέρας CVexperts και την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (ΕΕΦΙΕ), θα λάβει χώρα 9 Ιανουαρίου 2017 από τις 15.00 έως 17.00 στην αίθουσα «Σαντορίνη» του ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα. Θα ακολουθήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Lobby 1 από 17.00 έως 19.00 το διεθνώς καθιερωμένο networking event ‘find your match’.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνικές συγγραφής ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, θα αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τα αποτελέσματα έγκυρων ερευνών και θα ενημερωθούν για θέσεις εργασίας στο εξωτερικό. Στη συνέχεια σε στρογγυλά τραπέζια θα ακολουθήσει διάλογος για προοπτικές ειδικοτήτων για απόφοιτους στο εξωτερικό με εναλλαγές θέσεων ανά τακτά διαστήματα για σφαιρική ενημέρωση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Ιατρούς και Απόφοιτους Ιατρικής που επιθυμούν να διερευνήσουν τις προοπτικές απασχόλησης στο εξωτερικό, να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας, να βελτιώσουν τις τεχνικές τους και να δικτυωθούν.

Για κρατήσεις θέσεων στην ημερίδα ή προσωπικά ραντεβού γιατρών με την εκπρόσωπο κλινικών της Ελβετίας (στις 8 & 9 Ιανουαρίου) στέλνετε το ονοματεπώνυμό σας στο info@inspireyourlife.gr με την ένδειξη “Συνέντευξη”.

Που: 3ο  InspireYourLife Forum by MoneyShowAthens Hilton, αίθουσα Σαντορίνη (ημι-όροφος)

Πότε: 9 Ιανουαρίου 2017, 15:00 –17:00 & 17.00 – 19.00 

Είσοδος: ελεύθερη

Τηλ. πληροφοριών & κράτηση θέσεων: 6942261807, 2109802239

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>