Η δύναμη της πρόθεσής σου!

Δεκεμβρίου 05, 2014

Στο πεδίο της καθαρής συνειδητότητας, όπου δεν υφίστανται τίποτε άλλο παρά μόνο ενέργεια, διαμορφώνουμε τη μορφή της ζωή μας μέσα από τις προθέσεις και τις επιθυμίες μας. Η προσοχή ενεργοποιεί τη δύναμή μας να υλοποιούμε, ενώ η πρόθεση μεταμορφώνει! Αν θέλεις να ενισχυθεί κάτι στη ζωή σου, στρέψε την προσοχή σου σε αυτό. Αν θέλεις κάτι να μειωθεί στη ζωή σου, απομάκρυνε την προσοχή σου από αυτό. Εστίασε την προσοχή στις βαθιές επιθυμίες της καρδιάς, αφουγκράσου την εγκάρδια καθοδήγηση και λαχτάρα προς τον ανώτερο σκοπό της ζωής σου. Διεύρυνε το νου, συντονίσου με την αλήθεια της καρδιάς και φέρε όλη την επίγνωσή σου στο βαθύτερο νόημα της ζωής, τον πρωταρχικό σκοπό της ύπαρξής σου, το ντάρμα σου!

Παρατήρησε ξεκάθαρα την πρόθεσή σου και τη βαθιά επιθυμία σου. Δημιούργησε μία σύντομη νοητική δήλωση, μία «σανκάλπα», που θα σου θυμίζει την πρόθεσή σου, την αληθινή σου φύση και θα σεευθυγραμμίζει σε όλες σου τις επιλογές με αυτήν. Η σανκάλπα είναι ένας σπόρος, που φυτεύεται στον υποσυνείδητο νου, επαναπρογραμματίζοντας τις περιοριστικές πεποιθήσεις και τα παγιωμένα πρότυπα σκέψης και συμπεριφοράς. Δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή σου με εσωτερική θέληση, επίγνωση και εμπιστοσύνη στη συμπαντική Πηγή αφθονίας και αγάπης!

Έλα και πάλι σε επαφή με την Πηγή σου, εναρμονίζοντας τις προθέσεις σου με τη μεγάλη εικόνα του σύμπαντος που προσφέρει τα πάντα! Βίωσε την εμπειρία της πρόθεσής σου, πριν λάβει ακόμα υλική μορφή. Δράσε, συμπεριφέρσου, σκέψου και νιώσε σα να έχει κιόλας η πρόθεσή σου υλοποιηθεί! Οραματίσου την πρόθεση με αίσθημα πληρότητας, διεύρυνσης, δημιουργικότητας, καλοσύνης, αγάπης και ομορφιάς. Βίωσε τη φύση του αληθινού απεριόριστου εαυτού σου και ενεργοποίησε τη δύναμή σου να εκδηλώνεις όλες σου τις προθέσεις στην πραγματικότητά σου! Δες την ομορφιά σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου, διατηρώντας έτσι αδιάλλειπτη σύνδεση με τις υψηλές ενεργειακές δονήσεις.. Ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, συνδέσου ξανά με την ευρύτερη εικόνα δίνοντας στον εαυτό σου την ελευθερία επιλογής και ευθυγραμμίσου εκ νέου με την πρόθεσή σου στις καθημερινές σκέψεις και δραστηριότητες.

Ανοίξου στην ομορφιά της συγχρονικότητας, εκτίμησε την ενέργεια που μοιράζεσαι με όλα τα πλάσματα και εξάλειψε την αμφιβολία! Με ευγνωμοσύνη στην άπειρη φύση σου, παρέδωσε το αποτέλεσμα σε αυτήν! Χωρίς προσκόλληση σε όσα έρχονται, συντονισμένος με την άφθονη ενέργεια της ζωής,  εμπιστεύσου ότι όλα όσα έχεις οραματιστεί θα υλοποιηθούν..και έτσι είναι! Ας γίνει το ανώτερο Καλό!

Πηγή bhavanayoga.com

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>