Η επιτυχία της Ακαδημίας Σχέσεων συνεχίζεται…

Ιουλίου 14, 2014

Η εντυπωσιακή πορεία της Ακαδημίας Σχέσεων, συνεχίστηκε και με το δεύτερο sold out σεμινάριο, μέσα σε ένα κατάμεστο Public στο Σύνταγμα. Και την περασμένη Τετάρτη, η ενεργή παρουσία του κόσμου με τη δυναμική του συμμετοχή, έδειξε πως όλα τα αποτελέσματα είναι προϊόντα της θέλησης και της μάθησής μας.

Η Στεφανία Χαντζή, διευθύντρια του inspireyourlife.gr, παρουσίασε τους εισηγητές της Ακαδημίας.

Κατά τη διάρκεια των δύο ωρών το κοινό κρατούσε συνεχώς σημειώσεις και ανταποκρίνονταν δυναμικά στις αμφίδρομες ερωτήσεις και ασκήσεις του Νικόλα Ουρανού και της Ειρήνης Χειρδάρη.

Η Ειρήνη Χειρδάρη, μίλησε με θέμα: “Βάλε τα Θεμέλια στη Σχέση που Ονειρεύεσαι”

Το τρίτο μέρος της Ακαδημίας Σχέσεων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Ιουλίου, στις 19:00 στο Public Συντάγματος.

Εκεί, θα υποδεχτούμε τη Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη, Relationship Coach και Στρατηγική Διαμεσολαβήτρια, η οποία θα παρουσιάσει το 3ο workshop με τίτλο: «Η Σχέση Πάνω από την Καθημερινότητα».


Θα μάθουμε με τη βοήθεια της Μάρεα, πώς μπορούμε να διανθίζουμε την καθημερινότητά μας στη σχέση, πώς μπορούμε να διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις και να δημιουργούμε κοινό όραμα με το σύντροφό μας.

Τα εισιτήρια για την Ακαδημία είναι διαθέσιμα
σε όλα τα καταστήματα Public
και ηλεκτρονικά στο:
http://www.eventbrite.com/e/3-tickets-11826604693?aff=nikolasouranos

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>