Η Εσωτερική Σοφία

Δεκεμβρίου 01, 2015


“Your vision will become clear only when you can look into your own heart.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.”
Carl Junk

Υποδεχόμαστε τον τελευταίο μήνα του χρόνου! Είμαστε ένα βήμα πριν ολοκληρώσουμε έναν χρονικό κύκλο και είναι η ιδανική περίοδος για να “κοιτάξουμε” μέσα μας και να κάνουμε έναν απολογισμό!
 
Καλούμαστε να στρέψουμε την προσοχή μας προς τα μέσα κάνοντας μία ανασκόπηση σε ό,τι αισθανθήκαμε, βιώσαμε, μάθαμε, ανακαλύψαμε και δημιουργήσαμε την χρονιά που κλείνει! Ανασκοπώντας την εμπειρία που αποκτήσαμε τελικά από τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του κύκλου που κλείνει, δίνουμε τον χώρο στον εαυτό μας για μια ξεκάθαρη εσωτερική εικόνα!
 
Η ανασκόπηση είναι μία ευκαιρία για ενδοσκόπηση και για να συνδεθούμε με την καθαρότητα του ατομικού μας φωτός, της Συνείδησής μας. Είναι η στροφή που κάνουμε προς τα μέσα για να δούμε ξεκάθαρα την εξέλιξή μας! Συνειδητοποιούμε σε ποιο σημείο της πορείας μας βρισκόμαστε και ανακαλύπτουμε μέσα μας όλα τα εφόδια για συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε!
 
Η διαδικασία της ενδοσκόπησης μέσα στο ταξίδι της ζωής είναι σαν ένας εσωτερικός χάρτης, τον οποίον χρειάζεται να κοιτάξουμε για να συνεχίσουμε την πορεία μας επιτυχημένα προς τον προορισμό μας!
 
Αυτό το μήνα ελάτε να στραφούμε παρέα προς τον εσωτερικό μας πλούτο, την εσωτερική μας σοφία που μπορεί να μας οδηγήσει σε μονοπάτια που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Namaste
bhavanayoga.com

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>