Η ΕΥΔΑΠ έρχεται στο Smartphone και το Tablet σας δωρεάν!

Φεβρουαρίου 16, 2015

- Νέα δωρεάν εφαρμογή «ΕydΑpp»

- Συμβατή με τα λειτουργικά iOS και Android

- Όλες οι υπηρεσίες και οι πληροφορίες τώρα στο χέρι σας

Η ΕΥΔΑΠ εισέρχεται δυναμικά στη smart εποχή, παρουσιάζοντας μια σύγχρονη και ευέλικτη εφαρμογή για smartphones και tablets.

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή και “ταξιδέψτε” μαζί μας στη νέα εποχή.

Μέσα από την «EydApp», μπορείτε να εξοφλήσετε άμεσα και γρήγορα τον λογαριασμό σας καθώς και να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις χρεώσεις σας.

Επιπλέον, μπορείτε να πληροφορείστε άμεσα  για τις προγραμματισμένες  διακοπές υδροδότησης αλλά και να επικοινωνείτε με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών 1022 σε πραγματικό χρόνο,  για οποιοδήποτε πρόβλημα ύδρευσης ή αποχέτευσης, με την επιπλέον δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών.

Παράλληλα,  μπορείτε να βρείτε τα πλησιέστερα σε εσάς εξουσιοδοτημένα σημεία πληρωμής  καθώς και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ μέσα από τον χάρτη πλοήγησης.

Με την εφαρμογή «EydApp», η εταιρεία προσφέρει άμεσες, σύγχρονες και ευέλικτες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και ενημέρωσης στον καταναλωτή, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής.

Μάθετε περισσότερα στο www.eydapp.gr και εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα της εφαρμογής.

Η προηγμένη και σύγχρονη εποχή στην εξυπηρέτηση των πολιτών από την ΕΥΔΑΠ έφτασε και είναι δωρεάν για όλους!

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>