Η ζωή είναι ένα παιχνίδι και παίζουμε για την ΝΙΚΗ-Το success story της Manifest

Ιανουαρίου 09, 2016

Οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουν στόχους στην πορεία της ζωής τους. Κάποιοι τα καταφέρνουν με ευκολία, κάποιοι δυσκολεύονται και κάποιοι αποτυγχάνουν.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος για να πετυχαίνει τους στόχους του;

Το να υπάρχουν εμπόδια ως προς την επίτευξη ενός στόχου είναι καλό ή κακό;

Τα δεδομένα αυτής της παρουσίασης θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια  θετική άποψη για τη ζωή.

 

Το success story της Manifest

H Manifest ιδρύθηκε το 2003 από τον Δ. Αμμολοχίτη σε ηλικία 26 ετών με τη βοήθεια της μητέρας του και σχεδόν χωρίς καθόλου αρχικό κεφάλαιο.

Σήμερα απασχολεί πάνω από 400 άτομα προσωπικό, έχει υπερδιπλασιάσει τα μεγέθη της την τελευταία πενταετία και οι στόχοι της είναι πολύ υψηλοί.

Πώς ξεκίνησε; Ποια ήταν τα πρώτα πράγματα που έκανε; Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες δυσκολίες;

Πώς εξελίχθηκε σε μεγάλη εταιρεία; Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες αλλαγές που την έφεραν σε κατάσταση αφθονίας;

 

Παρακολουθήστε στις 10:00-12:00 την ομιλία του  Διονύση Αμμολοχίτη, Founder & Managing Director στην εταιρεία Manifest – Facility Management Service, στην αίθουσα Σαντορίνη 5-6 στο Χίλτον

Παρακολουθήστε στις 12:00-14:00 την ομιλία του  Διονύση Αμμολοχίτη, Founder & Managing Director στην εταιρεία Manifest – Facility Management Service, στην αίθουσα Σαντορίνη 5-6 στο Χίλτον

Είσοδος ελεύθερη

Ο Διονύσης Αμμολοχίτης είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest Servicesκαι της Manifest Security. Έχοντας αποκτήσει ακαδημαϊκή γνώση και εμπειρία στον τομέα της Μηχανολογίας, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως στέλεχος πωλήσεων στο κλάδο της Βιομηχανίας, της Πληροφορικής και στη συνέχεια του FacilityManagement.

Κατά την πρώτη του επαφή με τον κλάδο, διέκρινε το μεγάλο κενό που υπήρχε στην ελληνική αγορά, την έλλειψη μιας πραγματικά ολοκληρωμένης υπηρεσίας FM από μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, βασισμένη στη συνέπεια και την αφοσίωση. Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία της Manifest Services, το 2003, με αποστολή να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για την αύξηση παραγωγικότητας, αποτελεσματικότητας και μείωσης λειτουργικού κόστους των δραστηριοτήτων, κάθε μεγάλης και οργανωμένης επιχειρηματικής οντότητας.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία πλέον των 12 ετών στον κλάδο, συμμετέχει ενεργά σε μια σειρά δραστηριοτήτων για τον εκσυγχρονισμό και την εξέλιξη του FacilityManagement στη χώρα, στηριζόμενος στην ανθρωποκεντρική έκφραση και κοινωνική ευθύνη.

Η Manifest είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στον χώρο του FacilityManagement, η οποία ιδρύθηκε το 2003. Παρέχει υπηρεσίες διαμόρφωσης,  καθαριότητας και φύλαξης κτιριακών εγκαταστάσεων, όπως και συντήρησης  Η/Μ εξοπλισμού, ενώ δημιουργεί τις προϋποθέσεις ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος  με την ανάληψη έργων πρασίνου και την τροφοδοσία φρέσκου φαγητού. Η Manifest απασχολεί περισσότερους από 550 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται σε 30 πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετεί ήδη 1.100 κτίρια, παραδίδει καθημερινά 3.000 ώρες υπηρεσίας, και εξασφαλίζει, καινοτομώντας, τις προϋποθέσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας, παράλληλα με τη μείωση λειτουργικού κόστους των δραστηριοτήτων κάθε πελάτη της. Η εταιρεία, στηριζόμενη στο ανθρωποκεντρικό μοντέλο λειτουργία της, εκφράζει με συνέπεια την αφοσίωσή της σε θέματα κοινωνικής ευθύνης.

 

 


About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>