Η Καλή Σχέση, από την… Προετοιμασία της Φαίνεται!

Ιουλίου 04, 2014

Tην Τετάρτη 2 Ιουλίου ξεκίνησε τη δράση της με sold out εισιτήρια το πρώτο της σεμινάριο η Ακαδημία Σχέσεων, μέσα σε ένα κατάμεστο χώρο, στο Public στο Σύνταγμα, από το Νικόλα Ουρανό με την πολύτιμη συνδρομή και συνεργασία, των άλλων τριών experts των σχέσεων της Τζιλ Δούκα, της Ειρήνης Χειρδάρη και της Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη. Το Inspire your life ήταν εκεί ως χορηγός επικοινωνίας σε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα στην Ελλάδα.

Ήταν πραγματικά εξαιρετικά συγκινητικό, άνθρωποι από όλες τις ηλικίες να εκπέμπουν με την ενεργή παρουσία τους, ένα τόσο αποφασιστικό μήνυμα, πώς η ευτυχισμένη σχέση μπορεί να γίνει και δική μας κατάκτηση.

Η Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη, κήρυξε την έναρξη της Ακαδημίας. Κατά τη διάρκεια των δύο ωρών το κοινό κρατούσε συνεχώς σημειώσεις και ανταποκρίνονταν δυναμικά στις αμφίδρομες ερωτήσεις και ασκήσεις. Η Τζιλ Δούκα, μίλησε για “Τα TOP 5 Βήματα Προετοιμασίας Προς την Σχέση”.

Το δεύτερο μέρος της Ακαδημίας Σχέσεων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Ιουλίου, στις 19:00 στο Public Συντάγματος. Εκεί, η Ειρήνη Χειρδάρη, sex editor και συγγραφέας,  θα παρουσιάσει το δεύτερο workshop με τίτλο: «Βάζοντας τα θεμέλια στη Σχέση που Ονειρεύομαι».


Η Ειρήνη είναι η μόνη Ελληνίδα που έχει κάνει εκτεταμένη έρευνα πάνω στο dating και το φλερτ.  Εκεί θα μάθουμε πώς να επικοινωνούμε τις προσδοκίες μας, πώς να επικοινωνούμε αποτελεσματικά και πώς να βιώνουμε πιο απολαυστικά το sex στην σχέση.

Την Τετάρτη 16 Ιουλίου,  είναι η σειρά της Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη να μας μιλήσει για “Τη Σχέση Πάνω από την Καθημερινότητα”. Εκεί θα μάθουμε πώς μπορούμε να διανθίζουμε την  καθημερινότητα μας στην σχέση, πώς μπορούμε να διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις και να δημιουργούμε κοινό όραμα με τον σύντροφό μας.

Τα εισιτήρια για την Ακαδημία είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά.


 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>