Η κρίση μας αγγίζει αλλά δε μας περιορίζει!

Μαρτίου 01, 2013
kinitiras lessons

Freedigitalphotos

Η πρόσβαση στην τέχνη αποτελεί δικαίωμα όλων, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Σε κόντρα των καιρών, η ομάδα του Κινητήρα διατηρεί τις ειδικά διαμορφωμένες τιμές για ανέργους στα πρωινά μαθήματα χορού, θεάτρου και yoga, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε οικονομικά ασθενέστερους να δημιουργήσουν και να εκφραστούν ελεύθερα. 

Μάθημα Κινητήρας (χορός-θέατρο-χαλάρωση)

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των ανθρώπων. Μέσα από σωματική άσκηση, κινητικούς και θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς και χαλάρωση, οι συμμετέχοντες ηρεμούν κι έρχονται σε επαφή με τον εσωτερικό τους εαυτό. Αναπτύσσουν το ομαδικό πνεύμα μέσω της καθημερινής τριβής με την τέχνη και δημιουργούν έναν προσωπικό προγραμματισμό καθημερινότητας ώστε η ζωή να συνεχίζει να ανακαλύπτει το νόημα της.

Κάθε Δευτέρα, 10.30-12.00, με τις Αφροδίτη Βερβενιώτη,
Φλώρα Καλομοίρη.
Με επίδειξη της κάρτας ανεργίας, ειδική τιμή 3 ευρώ το μάθημα.

Μάθημα δυναμικής yoga

Η πρακτική αυτή συνδυάζει δυναμικές στάσεις με δυνατή ρυθμική αναπνοή (Ujjayi). Ο συνδυασμός αυτός ανοίγει με ασφάλεια το σώμα και ταυτόχρονα το δυναμώνει, ενώ η προσπάθεια συγκέντρωσης στην πρακτική και σε συγκεκριμένα σημεία επιφέρει αλλαγές στο νου και τον τρόπο σκέψης. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο: μια πιο θετική ματιά για τον εαυτό μας και τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Κάθε Τετάρτη, 11.00-12.30 με τη Γεωργία Δημητριάδη
Με επίδειξη της κάρτας ανεργίας, ειδική τιμή 5 ευρώ το μάθημα

Μάθημα σύγχρονου χορού

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον σύγχρονο χορό μέσα από την δική τους προσωπική κίνηση κι έκφραση. Βασικό σημείο αναφοράς του μαθήματος είναι η συνύπαρξη, η συν-δημιουργία και η αλληλεπίδραση των ανθρώπων. Χρησιμοποιώντας δομημένες ασκήσεις αλλά και τεχνικές αυτοσχεδιασμού, αναζητούνται οι δυνατότητες και τα όρια του σώματος, με σεβασμό στην ανατομία του και με στόχο την ποικιλία της σωματικής έκφρασης και δυναμικής.

Κάθε Σάββατο, 13.00-14.30 με τη Στέλλα Φωτιάδη.
Με επίδειξη της κάρτας ανεργίας, ειδική τιμή 5 ευρώ το μάθημα.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Στούντιο
Artistic Residency Centre
Ερεχθείου 22, ΑκρόποληΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>