Η στρατηγική του Νου που οδηγεί στην Ευτοπία

Ιανουαρίου 09, 2016


Ευτοπία είναι ο καλύτερος δυνατός τόπος στον οποίο θα μπορούσαμε να ζούμε, εδώ και τώρα, αν υπήρχε η κατάλληλη συνειδητότητα και βούληση. Με την έννοια αυτή τη διακρίνουμε ξεκάθαρα από τις φανταστικές Ουτοπίες των λογοτεχνών.
Σήμερα η επιστήμη διαθέτει την τεχνογνωσία που θα της επέτρεπε να μετατρέψει τη Γη σε ένα πραγματικό παράδεισο. Αυτό που της λείπει είναι η συνειδητοποίηση της ολιστικότητας των προβλημάτων, αλλά και των λύσεων ! Η στρατηγική διεύρυνσης των ανθρώπινων ικανοτήτων , πέρα από τα στενά όρια του πεπερασμένου εγωικού νου, μπορεί να ανοίξει τεράστιες δυνατότητες βιώσιμης ανάπτυξης και να εξασφαλίσει ένα φωτεινό μέλλον για όλους.

Σήμερα στο Χίλτον στην αίθουσα Σαντορίνη 5-6 στις 20.00-22.00 παρακολουθήστε την ομιλία του Ιωάννη Αυγουστάστου, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής  & πνευματικός ακτιβιστής.

είσοδος ελεύθερη

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>