Η φυσική λύση για τον καθαρισμό του αέρα από την Airfree στο 2ο InspireYourLife Forum

Απριλίου 21, 2016

Η εταιρεία ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο του 2ου  InspireYourLife Forum – Blue MoneyShow στον Αστέρα Βουλιαγμένης στις 22-24 Απριλίου 2016 και  μας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθούμε για το πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την υγεία μας και να βελτιώσουμε σημαντικά την ποιότητα ζωής μας καθαρίζοντας με φυσικό τρόπο τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

Ο αέρας στα σπίτια μας είναι γεμάτος με βλαβερούς για την υγεία μικροοργανισμούς, όπως μούχλα, ακάρεα της σκόνης, ιούς και βακτήρια που ευθύνονται για μια σειρά από αρρώστιες και αλλεργίες του αναπνευστικού. Με μοναδική τεχνολογία το Airfree® εξουδετερώνει φυσικά εώς και 99,9% των μικροβίων του αέρα εξασφαλίζοντας έτσι πολύ καλύτερη ποιότητα αέρα.

Το Airfree προστατεύει την υγεία μας και βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής μας.
Με παρουσία σε 50 χώρες θεωρούνται οι καλύτεροι καθαριστές αέρα στην Αμερική. Συστήνονται από γιατρούς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε.
Η υψηλή αποδοτικότητα στη μείωση των μικροοργανισμών έχει δοκιμαστεί κάτω από πραγματικές συνθήκες από δεκάδες διεθνούς φήμης εργαστήρια.

Χαρακτηριστικά:

- Πατενταρισμένη, ασφαλής και φιλική στο περιβάλλον τεχνολογία.
- Δε χρειάζεται συντήρηση και αλλαγή φίλτρων.
- Μικρό και φορητό.
- Αθόρυβο.
- Οικονομικό και εύκολο στη χρήση.
- Δεν παράγει όζον και ιόντα.

Η Airfree® συνδυάζει την καλύτερη τεχνολογία και το καλύτερο σχεδιασμό και παρέχει δημιουργικές λύσεις για όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Οικιακός Τομέας:

Πάσχοντες από αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα
Μωρά και εγκύους
Σπίτια με μόλυνση μούχλας
Ηλικιωμένους

Η σειρά τοίχου WallMount από 100% ανοξείδωτο ατσάλι έχει κατασκευαστεί για εμπορικές εφαρμογές: Γραφεία, Βιβλιοθήκες και Μουσεία, Σχολεία και Νηπιαγωγεία, Γηροκομεία, Ξενοδοχεία και Εστιατόρια, Γραφεία και Καταστήματα, Νοσοκομεία και Κλινικές, Μικροβιολογικά εργαστήρια, Ψυκτικοί Θάλαμοι και Εταιρείες Τροφίμων και Φαρμακευτικών.

Πότε: Σάββατο & Κυριακή, 23-24 Απριλίου, 10:00 – 22:00 
 
Που: Astir Palace – The Westin / Lobby 1
 
Είσοδος: Ελεύθερη


Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>