Η Ψήφος Τώρα Αρχίζει

Ιουνίου 30, 2015

Είναι πάντα σημαντικό να συμμετέχουμε στην δημιουργία της κοινωνίας μας με τη ψήφο μας στις εκλογές. Είναι συγχρόνως ιερό δικαίωμα και ευθύνη.

Μπορούμε επίσης να ψηφίζουμε κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε δευτερόλεπτο με τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις λέξεις, τις  συμπεριφορές και τις πράξεις μας,  οι οποίες σαν ψήφοι επιδρούν στην κοινωνία γύρω μας, με θετικούς και αρνητικούς τρόπους, μέσα από το συλλογικό μας υποσυνείδητο και το ενιαίο ενεργειακό – συναισθηματικό μας πεδίο.

Η μεγάλη σημασία της εμπιστοσύνης

Οι νόμοι της έλξης, του καθρεφτίσματος, της συμπαθητικής δόνησης και της δημιουργίας ορίζουν, ότι θα δημιουργούμε αυτά που περιμένουμε, που πιστεύουμε ότι θα γίνoυν.

Κάθε αρνητική αντίληψη δημιουργεί μια πραγματικότητα όμοια με αυτές τις αντιλήψεις.

Προτείνω, να πιστέψουμε  στον συνάνθρωπο μας, ανεξάρτητα από την θέση που κρατάει ή το κοινωνικό «κοστούμι» του.

Προτείνω, να περιμένουμε ότι θα γίνει το καλύτερο.

Προτείνω, να πιστεύουμε στην ανώτερη ανθρώπινη φύση.

Προτείνω, να οραματιστούμε όλους με φως μέσα τους, που τους συνδέει με την ανώτερη πνευματική τους φύση και ειδικά:

α. αυτούς που είναι στην εξουσία

β.  αυτούς που υποφέρουν

γ. αυτούς που αντιδράνε με βία, ώστε να νιώθουν αγάπη και ενότητα με όλους και να υπηρετούν το ανώτερο δυνατό καλό για όλους.

Η όραση είναι δημιουργία. Δημιουργούμε αυτό που πιστεύουμε. Είναι ώρα να τους ευλογήσουμε όλους με τις ευχές μας και να ευχόμαστε για την επαφή τους με το Θείο φως που υπάρχει μέσα τους.

Είναι ώρα για μια θετική προσέγγιση με εμπιστοσύνη και το όραμα της ιδανικής κοινωνίας με αγάπη, ενότητα, ισότητα, δικαιοσύνη και ευημερία για όλους.

Πως μπορούμε να ψηφίζουμε κάθε δευτερόλεπτο για την κοινωνία που θέλουμε;

1. Ψηφίστε με το οραματισμό σας – Δώστε 5 με 10 λεπτά κάθε μέρα οραματιζόμενοι την ιδανική κοινωνία στην οποία θα θέλατε να ζήσετε. Με ισότητα, ενότητα, δικαιοσύνη και ευημερία για όλους.

2. Ψηφίστε με την ειρήνη σας – Δώστε λίγο χρόνο ακόμα στην συγκέντρωση σας για να αδειάσετε το νου σας και να βιώσετε εσωτερική ειρήνη και αρμονία.

Είναι αποδειγμένο από έρευνες, ότι οι δυο αυτές ενέργειες έχουν θετική επίδραση πάνω στους ανθρώπους, στο περιβάλλον, στην κοινωνία και ακόμα στην οικονομία.

3. Ψηφίστε με τις λέξεις σας – Είναι αποδειγμένο, επίσης, ότι η θετικότητα (αλλά και η αρνητικότητα) ενός ανθρώπου επιδράει στους άλλους γύρω του. Ψηφίστε με το να μιλάτε για τα ιδανικά σας, τις λύσεις που σκέφτεστε, και για το πως θέλετε να είναι η κοινωνία – πάρα να γεμίσετε την ατμόσφαιρα με αρνητικά παράπονα, φόβο, άγχος, κριτική και θυμό.

4. Ψηφίστε με την συμπεριφορά σας.

α. Ψηφίστε για διαφάνεια και τιμιότητα με το να είστε πάντα τίμιοι σε όλες τις συναλλαγές σας με όλους, ακόμα και με το κράτος, ακόμα και με την εφορία.

β. Ψηφίστε για ενότητα και ισότητα με το να συμπεριφέρεστε προς όλους με τον ίδιο σεβασμό και ενδιαφέρον – ανεξάρτητα από την πολιτική, θρησκευτική ή εθνική ταυτότητα του άλλου.

γ. Ψηφίστε για μια κοινωνία ευημερίας, μαθαίνοντας να δημιουργείτε ευημερία για τον εαυτό σας και τους άλλους.

δ. Ψηφίστε για μια κοινωνία με αγάπη με το να βοηθάτε αυτούς που έχουν ανάγκη.

ε. Ψηφίστε για μια πράσινη κοινωνία προσέχοντας που πετάτε σκουπίδια, ανακυκλώνοντας και κάνοντας οικονομία στο νερό, στο ρεύμα και στην θέρμανση.

στ. Ψηφίστε για ασφάλεια οδηγώντας και γενικά λειτουργώντας προσεκτικά και με σεβασμό.

ζ.  Ψηφίστε για μια ευτυχισμένη κοινωνία με το να γίνεστε ευτυχισμένοι και να χαιρετάτε με χαμόγελο τους γνωστούς και αγνώστους.

η. Ψηφίστε για υγεία για όλους με το να φροντίζετε για την υγεία σας.

ι. Ψηφίστε για μια ελεύθερη κοινωνία με το να απελευθερωθείτε από τους φόβους και τις προσκολλήσεις σας.

θ. Ψηφίστε για μια αρμονική κοινωνία με το να δημιουργήσετε αρμονικές σχέσεις με την οικογένεια, φίλους και συνεργάτες σας.

Σαν κύτταρα μέσα σε ένα κοινωνικό σώμα, η κάθε μας πράξη και συμπεριφορά είναι τελικά μια πολιτική πράξη – μία ψήφος που επιδράει στην πολιτεία και τελικά στον εαυτό μας μέσα από την κοινωνία. Ο χρυσός κάνονας «να μην κάνω στους άλλους αυτό που δεν θέλω να κάνουν σε μένα» απλώς καθρεφτίζει τον αμετάβλητο νόμο του σύμπαντος : «Οι άλλοι θα κάνουν (κάποια στιγμή) σε μένα αυτό που κάνω εγώ στους άλλους.» Με την μικρή διαφορά, ότι οι πράξεις που μας «επιστρέφονται» μπορεί να έρθουν από αλλού και όχι από εκεί που περιμένουμε.

5. Ψηφίστε με τον τρόπο ζωής σας. Ο τρόπος ζωής μας έχει μεγάλη επίδραση πάνω στην κοινωνία και στο περιβάλλον. Είμαστε όλοι ενωμένοι σε ένα πεδίο – υποσυνείδητο, ενεργειακό και περιβαλλοντικό   – ώστε η κάθε συνήθεια ζωής μας επιδράει στο σύνολο και το περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή να ζούμε απλά – απελευθερωμένοι από υπερβολικές υλικές ανάγκες (η εξάρτηση σε αυτές είναι μια ριζική αιτία της κρίσης). Να ζούμε ευτυχισμένοι με ευγνωμοσύνη για τις απλές χαρές της ζωής χωρίς να καταναλώνουμε άσκοπα πολύ νερό, ρεύμα ή θέρμανση.

6. Ψηφίστε με την ανιδιοτέλεια σας – η υπηρεσία προς αυτούς που έχουν υλική ή συναισθηματική ανάγκη είναι από τις πιο δυνατές ψήφους μας για την ιδανική κοινωνία.

7. Ψηφίστε ομαδικά με προσευχή, ψαλμούς, οραματισμό και διαλογισμό. Είναι γνωστό ότι η ενωμένη ομαδική πρόθεση θετικών επιθυμιών έχει 100 φορές πιο πολύ δύναμη από την ατομική.

8. Ψηφίστε με το Χο’οπονοπονο, με το να μάθετε να αποσύρετε την ενέργεια και την συμμετοχή σας από αυτά που δεν θέλετε να υπάρχουν στην κοινωνία μας.

Απελευθερωθείτε από το αίσθημα ανεπάρκειας και ματαιότητας. Συνειδητοποιείστε  ότι έχετε μια σημαντική επίδραση στο ενιαίο ενεργειακό πεδίο που επηρεάζει όλη την ανθρωπότητα. Αντί να έχετε θυμό και απαιτήσεις από τους άλλους που ενδεχομένως δείχνουν ιδιοτέλεια, παθητικότητα ή αδιαφορία, δείξτε μεγαλύτερη ενεργητικότητα, συνείδηση και εστίαση στις δικές σας προσπάθειες, χωρίς απογοήτευση και ηττοπάθεια.

 http://www.armonikizoi.com

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>