Θεμελιώδης άσκηση για έναν καλύτερο θηλασμό!

Ιουλίου 22, 2015

 

Να είστε σίγουρες ότι έχετε όλα τα απαραίτητα για να παράγετε την πλήρη, άριστη τροφή για το μωρό σας. Σχεδιάστε τα πάντα ώστε να είναι σχεδόν ονειρική η πρώτη χρονιά με το μωρό σας. Να είστε αρκετά ονειροπόλες κατά το πρώτο έτος της ζωής του παιδιού σας. Η ενέργεια της παράγωγης γάλακτος είναι τόσο εσωτερική και θαυματουργή!

Επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας  και ζήστε όσο πιο απλά γίνεται με τη νέα σας  οικογένεια, προσφέροντας στο παιδί σας  την ασφάλεια που χρειάζεται.

Καθίστε στην Εύκολη Στάση (με τα πόδια σταυρωμένα) στο πάτωμα ή σε ένα κάθισμα πατώντας καλά τα πέλματά σας  κάτω  και διατηρώντας τη σπονδυλική σας στήλη ίσια.

Πιάστε τους  ώμους σας φέρνοντας τα δάχτυλα στο μπροστινό μέρος  και τους αντίχειρες πίσω.

Κλείστε τα μάτια.

Εισπνέετε από τη μύτη στρέφοντας  τον κορμό σας προς τα αριστερά, εκπνέετε από τη μύτη στρέφοντας προς τα δεξιά.

Καθώς εισπνέετε επαναλαμβάνετε τον ήχο «Σατ» νοητικά και εκπνέοντας τον ήχο «Ναμ».

Κάντε το για 3 λεπτά. Η άσκηση αυτή ανοίγει το κέντρο της  καρδιάς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, το καθαρίζει συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην  καλύτερη παραγωγή του γάλακτος.

 

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>