Κρέμα σοκολάτα με 2 υλικά! (Vegan)
Aπό τις διαιτολόγους – διατροφολόγους, Διαμαντοπούλου Ελεάνα & Λέκκα Ελένη
Υλικά για 4 μερίδες:
250ml κρέμα σόγιας
90γρ μαύρη σοκολάτα 70+ % κακάο
Παρασκευή
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε την κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σοκολατένιο το μίγμα.
Το βάζουμε σε 4 μπωλάκια και όταν κρυώσει λίγο, το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον.
Μπορούμε να χωρίσουνε το μίγμα μας σε μικρότερες μερίδες, για να τρώμε λίγο όταν έχουμε “λιγούρες”!
Μέση θρεπτική αξία ανα μερίδα:
190 θερμίδες, 7,4γρ υδατάνθρακες, 2,7γρ πρωτεΐνες, 16,4γρ λίπος.
Με την Ελένη Λέκκα μπορείτε να επικοινωνείτε στο elenh.lekka@gmail.com
Με την Ελεάνα Διαμαντοπούλου μπορείτε να επικοινωνείτε στο ediamantopoulou@hotmail.com