Κρέμα σοκολάτα με 2 υλικά! (Vegan)

Οκτωβρίου 13, 2015

Aπό τις διαιτολόγους – διατροφολόγους, Διαμαντοπούλου Ελεάνα & Λέκκα Ελένη

 

Υλικά για 4 μερίδες:

250ml κρέμα σόγιας

90γρ μαύρη σοκολάτα 70+ % κακάο

 

Παρασκευή

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε την κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σοκολατένιο το μίγμα.

Το βάζουμε σε 4 μπωλάκια και όταν κρυώσει λίγο, το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον.

Μπορούμε να χωρίσουνε το μίγμα μας σε μικρότερες μερίδες, για να τρώμε λίγο όταν έχουμε “λιγούρες”!

 

Μέση θρεπτική αξία ανα μερίδα:

190 θερμίδες, 7,4γρ υδατάνθρακες, 2,7γρ πρωτεΐνες, 16,4γρ λίπος.

Με την Ελένη Λέκκα μπορείτε να επικοινωνείτε στο elenh.lekka@gmail.com 

Με την Ελεάνα Διαμαντοπούλου μπορείτε να επικοινωνείτε στο ediamantopoulou@hotmail.com

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>